noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Hikaye Ekle

oyuna giremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Soons
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sorunla ilgili herhangi bir hata uyarısı çıkıyormu?

Sorun tam olarak nerede meydana geliyor?

Herkes oyuna giremiyorum yazmış, detay verirseniz sorun nerede yapılan güncellemeden kontrol edip bilgi verelim?

Sorunla ilgili herhangi bir hata uyarısı çıkıyormu?

Herkes oyuna giremiyorum yazmış, detay verirseniz sorun nerede yapılan güncellemeden kontrol edip bilgi verelim?

başka bir arkadaşa teamviewer ile bağlandım hata vermiyor oyunu başlattıgımızda görev yöneticisi açıp baktım 61.123 K olunca duruyor kapanıyor hiç bir hata vermeden

sorunla ilgili herhangi bir hata uyarısı çıkıyormu?

shorty tw ile baglandılar son güncellemeden sonra bunlar oldu uygulamayı açtım oyna tıklıyorum hiçbişi gelmiyor ekrana sorun burda. Dün gece 4 e kadar hiçbişi yoktu. Smdi sorun özellikle windows8 kullanıcılarında giremiyoruz oyuna lütfen yardım et

Tamam problemi inceliyorum

@Shorty Çok teşekkürler ama son güncellemeden kaynaklandıgına %10000 eminim sabah 1-2 mblik bişi atmıştı sonrasında oldu herşey. tüm lonca giremiyoz :d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri