Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Birleşme olcakmı olmucakmı ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DoGuuKaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DoGuuKaN

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
38
Reaksiyon Skoru
23
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
83
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yav bir kesin birleşcek dediniz . Bazılarıda askıya alındı dedi bugun. Bir yandan isim bulun diyorsunuz çözemedim birleşcekmi birleşmicekmi ?

Askıya alındı oyuncuların yarısı istiyor yarısı itemiyor son kararı yönetim vericem haberleri bekliyoruz bize

Eyl1 de savunma itmelrı 15 bizde 30 ona göre yenı edit cktik bızım efsunlar 15 e inerse savunma acıgımız olucak her gelen gecenden tek yicez ely 1 ın 15 savunları 30 yaparlarsa bırlessıın dedık yapmazlarsa bırlesmesın dedık 15 olursa ely 2 nın itemelrı cöp olucak itemler herkezde oyunu bırakır bu yuzden ey 1 ın efsunalrı 30 olmalı kı birlessın bunu yapmazlarsa bırlesmesını iştemıyorum ely 2 nin cogunlugu böle düşünüyor

Oyuncularımızın cogunlugu o olursa oyunu bırakırım bu olursa oyunu bırakırım seklinmde bir düşünce tarzına girip sürekli sadece kendilerini düşünmelerinden dolayı birleşme işini ileri bir tarihe erteledik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri