- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hayirli İşler Kardeşim
Teşekkürler.
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
selamun aleyküm kardeş normal ve gm çarla oxa ve çöle ışınlandıktan sonra geri dönülmüyor orda kalıyor kodla denedik olmadı , yüzükle denedik olmadı , ışınlayıcı npc ile denedik olmadı sorun nedir çözümünü biliyor musun ?
filesiniz m2-hero sorunludur
@WebLiderNet
filesiniz m2-hero sorunludur
@WebLiderNet
Son düzenleme:
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Maşallah fiyatları uçurmussunuz piyasa degerlerine göz atmanızda fayda var dıye düşünüyorum.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
bende weblider sorumlulularına fiyatlarının normalden yüksek olduğunu ve bu konuyu tekrar gözden geçirmelerini söyledim birkaç gün önce arkadaşım umarım gözden geçirirler çünkü çoğu firma fiyatları aşağı çekti hem müşteri potansiyeli yakalamak için hemde piyasadaki var olan diğer bilişimler ile rekabeti sağlamak için
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Maşallah fiyatları uçurmussunuz piyasa degerlerine göz atmanızda fayda var dıye düşünüyorum.
bende weblider sorumlulularına fiyatlarının normalden yüksek olduğunu ve bu konuyu tekrar gözden geçirmelerini söyledim birkaç gün önce arkadaşım umarım gözden geçirirler çünkü çoğu firma fiyatları aşağı çekti hem müşteri potansiyeli yakalamak için hemde piyasadaki var olan diğer bilişimler ile rekabeti sağlamak için
Merhaba
Öncelikle fikirlerinizi bizlere beyan ettiğiniz için teşekkür ederiz.Fiyat politikamız hakkında yaptığınız görüşler dikkate alınacaktır ancak biz 1 ay sonra kapatacak,müşterileri madur edecek firmalardan olmadığımız için fiyatları düşük tutmuyoruz,ufak bir hesap yapmak gerekırse 1 gb sunucuyu 20 TL'den verdiğimizi var sayarsak 32 gb sunucuya 25 tane anca kuruluyor, 25x20 TL : 500 TL,makıne zaten 300 TL, 500-300 TL : 200 TL,oda daha vergiyi v.s düşmüyoruz.Ek olarak çalışan v.s düşünürsek bu para hiç bir şeye yetmez.Bundan ötürü kalıcı ve sağlıklı bir hizmet için fiyatlarımız bu şekilde. @penof; @ehuhe;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)