romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WebLider.Net | Admin Panel-Hackshield-Market-Ticket-.Com Site Hediye !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WebLiderNet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 162
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selamun aleyküm kardeş normal ve gm çarla oxa ve çöle ışınlandıktan sonra geri dönülmüyor orda kalıyor kodla denedik olmadı , yüzükle denedik olmadı , ışınlayıcı npc ile denedik olmadı sorun nedir çözümünü biliyor musun ?

filesiniz m2-hero sorunludur

@WebLiderNet

Son düzenleme:
Maşallah fiyatları uçurmussunuz piyasa degerlerine göz atmanızda fayda var dıye düşünüyorum.

bende weblider sorumlulularına fiyatlarının normalden yüksek olduğunu ve bu konuyu tekrar gözden geçirmelerini söyledim birkaç gün önce arkadaşım umarım gözden geçirirler çünkü çoğu firma fiyatları aşağı çekti hem müşteri potansiyeli yakalamak için hemde piyasadaki var olan diğer bilişimler ile rekabeti sağlamak için

Maşallah fiyatları uçurmussunuz piyasa degerlerine göz atmanızda fayda var dıye düşünüyorum.

bende weblider sorumlulularına fiyatlarının normalden yüksek olduğunu ve bu konuyu tekrar gözden geçirmelerini söyledim birkaç gün önce arkadaşım umarım gözden geçirirler çünkü çoğu firma fiyatları aşağı çekti hem müşteri potansiyeli yakalamak için hemde piyasadaki var olan diğer bilişimler ile rekabeti sağlamak için

Merhaba

Öncelikle fikirlerinizi bizlere beyan ettiğiniz için teşekkür ederiz.Fiyat politikamız hakkında yaptığınız görüşler dikkate alınacaktır ancak biz 1 ay sonra kapatacak,müşterileri madur edecek firmalardan olmadığımız için fiyatları düşük tutmuyoruz,ufak bir hesap yapmak gerekırse 1 gb sunucuyu 20 TL'den verdiğimizi var sayarsak 32 gb sunucuya 25 tane anca kuruluyor, 25x20 TL : 500 TL,makıne zaten 300 TL, 500-300 TL : 200 TL,oda daha vergiyi v.s düşmüyoruz.Ek olarak çalışan v.s düşünürsek bu para hiç bir şeye yetmez.Bundan ötürü kalıcı ve sağlıklı bir hizmet için fiyatlarımız bu şekilde. @penof; @ehuhe;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri