- Konular
- 492
- Online süresi
- 4h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 446
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 381
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
admın bir konu acmıs shorty sırketımızde clasın birisi diye mademkı calısanın calısanlarına adam gibi yetkı wer yada iliglen kafasına göre iş ypaan birisi işine gelenı banlar ısıne gelene yardım eder ılgılenır ısıne gelmeyenlerın 1 tek msjına bile cvp wermes arkdaslar bu oyunu batıran bunun gibi sorumsuz kısılerden kendını bir oyunda ytkısı war diye baska ınsanalrdan üştün tutuyorlar şunu unutmayın kı bunlarda sırdan kısıler herkez pvp kurup reklam verip oyunucu cekerler bu kadar bu oalyraa göz yummayın herekz kndı cıkarını düşünüyor sadece
Tüm çalışanlar ve tüm yetkili kişiler emin ol herkes görevini tam anlamıyla haddınden fazla getiriyor zaten . Gelen mesajlara kimisi cevap veriyor hiç sordunmu peki kendine neden veremiyorlar cevap diye ? O kadar çok mesaj geliyorki her birisine cevap vermesi zaman kaybı gerekli kişilere elinden geldiği kadarıyla cevap ve yardım ediyorlar . Kafasına göre iş yapsalardı Elym2 serveri bu hale gelmezdi bizler kendi çıkarımızı düşünebiliriz onlar hepimiz için iyi bir server için uğraşıyorlarki burda zaten yeterince serverin güzelliği ortada . Oyunda yetkisi olan kişiler dediğim gibi herkes kendi görevini elinden daha çok fazla yapıyorlar kimseyi sorumlu tutmaya hakkınız yok . Herkes kendi kafasına göre iş yapmış olsaydı oyun bu hale gelmezdi yönetim tüm emekleriyle elinden geldiğinden fazla çalışıyor.
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
admın bir konu acmıs shorty sırketımızde clasın birisi diye mademkı calısanın calısanlarına adam gibi yetkı wer yada iliglen kafasına göre iş ypaan birisi işine gelenı banlar ısıne gelene yardım eder ılgılenır ısıne gelmeyenlerın 1 tek msjına bile cvp wermes arkdaslar bu oyunu batıran bunun gibi sorumsuz kısılerden kendını bir oyunda ytkısı war diye baska ınsanalrdan üştün
tutuyorlar şunu unutmayın kı bunlarda sırdan kısıler herkez pvp kurup reklam verip oyunucu cekerler bu kadar bu oalyraa göz yummayın herekz kndı cıkarını düşünüyor sadece
Amacın ne sen kimsinkide Shorty yetkili birini eleştiriyorsun, adam senın hakkınımı aldı senın değil hiçkimsenin almadı almazda Admin Shorty Yalakalık olsun die demiyorum Oyunda kurallar belli yasak bişi varsa bildirmeniz forum ticket ö.m göreviniz budur yaparsanız yaparsanız yapmazsanızda siz bilirsiniz adam siz adaletli doğru iyi eğlenceleri iyi oynayabilmek için TÜM Yetkili Arkadaşlar elinden geleni yapıyor onlara gelipde bu lafarı söylemende Zor durumda bırakman belden aşagı vurmaktır
İnş günahını almıyorumdur düşüncem ;
Bunu dediğine göre sende Ely1 savunmalık item var toplasan 10 kısıde var diğelim dier 100 den fazla oyuncu yani insan neden haksız siz haklı olabilirsinizki
Ayrıca sanamı sorcak nerde ne zaman ne konu açıcagını Dedimya haddini biliceksin durman gereken yeri biliceksın eğer genel olarak söylüyorum durman gereken yeri bilmezsen cezasını cekersin ...
Son düzenleme:
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İtemlerimize bi sorun çıkmazsa geçiş yapalım ama sorun çıkacaksa efsun düşecekse yapmayın oyunu zaten boşaltmışsınız iyice bosaltmayın...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)