shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ely2 Yanılmıyorsam 4 editli server'in birleşmesi sonucu ortaya çıktı.O Kadar Player Kaybı olmasındaki sorunu TMMO Yönetiminde aramalısınız.Artık player artması için banlı hesaplarımı açarlar,oyunu bırakıp oyuncuları arayıp tek tek çağırırlarmı bilemiycem o işi yanlız tek gerçek var Ely1 ile birleşim olmuycak kabullenin bunu

konu kapatılabilir yönetici arkadaş bilgilendirdi bizi :D

Efsun oranlarını 15 e düşürme amacınız zaten suraların üstünlüğünü yok etmekti suradan geçilmiyodu efsunlar 25 ken Shorty üstüne basa basa söylemiştin markete savunma editler gelmicek ve serverlar birleşmiycek diye markete savunma editler gelse yine etraf sura dolucak 1500-2000 t vermiş bir insan o itemi alabilmek için neleri verdi o itemi almaklada keriz olmak ne alaka ise siz geçiceksiniz o işi ely1 dekiler para verdide biz vermedik mi diyen kişiler arkadaşım ne zaman bi sv çöküşe girse bedelini Epilogue ve Arkadia çekti dokunma ely1e mutluyuz biz Türkay sözünü unutma lütfen

yapma ya? 20 kişi gidermiş 100 kişi gelirmiş ne kadar da rezilsiniz ya bu konuşmada nedir siz insansınız biz değiliz demi 1 iteme 1500t vericek kadar kerkenez değiliz biz kusura bakmayın bence çoktan itemlerinize yanın ely2 serveri öldü birleşim %100 olacak şimdiden bi soğuk su için ):

Kardeşim bunu kendi menfaatlerin doğrultusunda söylemen gayet doğal ancak biz o kadar t, item verirken Türkayın özellikle söylüyorum BİR DAHA BİRLEŞME OLMAYACAK SAVUNMA EDİTLER GELMİYECEK sözüne istinaden verdik. Şimdi biz keriz değiliz demişsin lütfen yetkiler şahsımıza hakaret var ve hakaretin sebebi sizin tarafımıza önceden vermiş olduğunuz sözler ceremesini hakaret olarak görmek istemiyorum. Bur da bedel ödemesi gereken varsa siz yöneticilerdir. Lütfen gereğini yapın.

Hepinize kısa ve net bişey söleyeyim. Bende ely1 deyim senelerden beri . Ely1 de üzerime sura tanımam burda konusanların hepside bilir . Eger sakatlık olsa en başta ben atlar yapılmamasını birleşim olmamasını isterdim. Ama şu duruma bakılırsa ely1 de oynayanlar suan sadece kendisni düşünüyor neden diceksiniz. Bazı şuan burada konusanlar asi016 withyou karamel sharql yalnızkurt isimli vatandasların kabul etmeme sebebleri kısa ve öz kendilerinde 4000t verip kılc bıcak cift el kalkanlar falan var zarara girecekleri için kabul etmiyorlar ve burayı savaş alanına ceviriyorlar şöyle bi gerçek var sw ler birleşmesede para etmiyorsunuz bunu bilin bu 1. 2. Si savunmaların gelmesi ely1 in işine yarayacaktır cünki swde ticaret denen birşey kalmadı en kötü editin bile fiyatı nerdeyse 100t ye vurdu iyice kişi sayısı azaldı ve gittikçede azalıyor bu kimsenin goşunada gitmiyor. Asi016 sen surayım diyorsun swler birleşirse kılıclı kaskn iş görmicek ve hiç bir surayı kesemiceksin diye burayı savas alanına cevirtiyosun buna hakkınız yok . Ely2 den gelecek vatandaşlarda insan senin benim veya bizim gbi kendinizi düşünmeyin gerek yok böyle birşeye . Ely2 li vatandaşlar size gelince bize uymak zorunda ely1 diyorsunuz.. 1. Ely1 e gelen aiz olacagnz için uyumu saglayacak vatandaslarda siz olmalsnz. 2. Efsunlar 15 e dşünce oradaki gbi 30 olmaynca zaten klc ckararak ely2 deki gbi 15 16k atıcagnzı dşünmeyn. 3. Burada tartışmaya gerek yok kardeslerim öyle bi sahneye gerek yok allh izin verirse ely1 e geleceksiniz sadece rekabet olacak ve ticaret başlıyacak ve oyun eski haline dönecek inşallah..

GatZ , EmptyLife

Mete önce hırsızlıkla yaptığın itemlerle oratalıkta gezinme! Ayrıca kaldı ki ben sw nin en eski suralarındanım ben eskiden beri sağlamım bana gelmiş sağlamlıktan bahsetme, Türkay varken o kadar attın tuttun setine ws dedin Türkay ws yapın dediğinde ot alcam dedin kaçtın, bütün sw şahit sonra senle şahsının talebi ve ısrarı üzerine 2 kere daha ws attık yine yenildin. Şimdi bize bitik diyorsun kaç kere ban yedin kaç kişinin canını yaktın bir oyun için. Senin burada halen konuşuyor olman bile bütün bu server a emek veren insanlarla dalga geçmek gibi bir şey herhalde, şimdi soruyorum sana sen şaka mısın ?

Mete önce hırsızlıkla yaptığın itemlerle oratalıkta gezinme! Ayrıca kaldı ki ben sw nin en eski suralarındanım ben eskiden beri sağlamım bana gelmiş sağlamlıktan bahsetme, Türkay varken o kadar attın tuttun setine ws dedin Türkay ws yapın dediğinde ot alcam dedin kaçtın, bütün sw şahit sonra senle şahsının talebi ve ısrarı üzerine 2 kere daha ws attık yine yenildin. Şimdi bize bitik diyorsun kaç kere ban yedin kaç kişinin canını yaktın bir oyun için. Senin burada halen konuşuyor olman bile bütün bu server a emek veren insanlarla dalga geçmek gibi bir şey herhalde, şimdi soruyorum sana sen şaka mısın ?

Şuanda yendim diyorsun beni degilmi ? Ozaman buradaki tüm vatandaşlar şahit şu dakika gireyim şmdi hemen setine vs atalm savaş ? Yenen her zaman yener degilmi ? Hiç kıvırma setimi skıntıya sokamam deme burada konuşmayı biliyorsan hadi gir oyuna bklyrm kardeş sen dahil istediginlede atabilirim simdi ? Hep yendim lafıyla kalıyorsunuz bi kere görmedim yada görende olmadı kardes ? Ama bnm seni dans ede ede 7.2 yenerken işim cıktı dyip cıkıp gttigin video ve fotogeaflarında var bnde kardesm. Bana burada surayı anlatma türkmetin2 sinden beri yani 6.5 senedir surayım rüyanda göremicegin hayaliyle yaşadıgın şeyleri biliyorum ve yapıyorum sura üzerine . Tekrar diyorum. Okadar yendim ettim diyorsun ki bn bnu hiç görmedm smdi senden duyuyorum gir kardesim oyuna 1 dgl 2 setine ws atalm hemen herkezin gözü önünde 10 da biter sanada 4 avans hadi kardesm bklyrm knuşmayla olmuyor bu işler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri