bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

20 kişi gider 100 kişi gelir ha sen ne zamandır bu oyundasın ki böyle ahkam kesiyosun biz daha önce de yaşadık bu birleşmeyi hani nerde kaira gracia epiloge dekiler çoğu bıraktı oyunu senin gülünücek tarafın bile kalmamış bilmeden konuşmak kolay 25 lik efsunlar 15 düştü emek verdik cabaladık vazgecmedik yaptık yine carımızı ama öle 1 2 günde değil şimdi yine birleşme yine yeni yeni sorunlar arkadia daki gerçekden adam gibi bu oyunu oynayanlara sor bakalım herkes ilk oynadığı serveri istiyo keşke o zamanda olmasydı birleşme epilogue kalsaydıı neymiş suralar işi biliyomuş ben şamanım ama birleşme olucaksa eğer bir şartla tl ile çar satmak yasak olmıycak ilk 3 130 çarını satan ben olurum aynı sorunları tekrar tkrar yaşamakdansa gider başka bi sw de oynarım ki bırakıcak da çok olur hadi o zaman getir bakaalım 20 gidene 100 oyuncu

yapma ya? 20 kişi gidermiş 100 kişi gelirmiş ne kadar da rezilsiniz ya bu konuşmada nedir siz insansınız biz değiliz demi 1 iteme 1500t vericek kadar kerkenez değiliz biz kusura bakmayın bence çoktan itemlerinize yanın ely2 serveri öldü birleşim %100 olacak şimdiden bi soğuk su için ):

Bugun burda tabırı caızse aglayan oyuncular genelde suralar bikaç sene önce 25 değerler 15 e düşürüldügünde de düşürme efsunları bırakırız dıyen kısılerdı.Noldu hepsi bir yolunu bulup tekrar bi şekilde set dizdiler.3000T verebılırsınız.Kimse elinizden itemlerinizi almıyor.İtem bu degerlenebılırde degerı de düsebılır.zamanında 20t olan kbç kalkan suan 3000t yarın 10t olur bı baska gun 500t.İnsanları anlamakta güçlük cekıyorum.Butun gun silahcı arkasında afk beklemekten ne anlıyorlar aceba.KORKMAYIN! bır yolunu bulup yine dizersınız carınızı.En azından size de bi iş çıkar.Efsunlar ely 2 ve ely 1 oyuncularında aynı düzeyde olursa birleşsin abi ne olucak Allah askına

yapma ya? 20 kişi gidermiş 100 kişi gelirmiş ne kadar da rezilsiniz ya bu konuşmada nedir siz insansınız biz değiliz demi 1 iteme 1500t vericek kadar kerkenez değiliz biz kusura bakmayın bence çoktan itemlerinize yanın ely2 serveri öldü birleşim %100 olacak şimdiden bi soğuk su için ):

şimdi bişi dicem olmıcakk ne diye hitap edilir senin gibilere bilmiyorum 20 kişi gider 100 kişi geliri söyleyen ben değilim bu 1
sen kimsin kiiiiiiiiiiiii bana rezilsiniz diyosun bu 2
ely2 öldüysee itemide takmıyosan sil ely2 deki çarını gec ely 1 e bunada mı aklın ermiyo bu 3
eğer birleşme olucaksa tl ile çar satmak serbest olucak ilk ben satıcam çarlarımıı
ve burdan şikayette bulunuyorum bu şahıs reziller diyerek hakaret etti hyr kendi neyse artık

Hepinize kısa ve net bişey söleyeyim. Bende ely1 deyim senelerden beri . Ely1 de üzerime sura tanımam burda konusanların hepside bilir . Eger sakatlık olsa en başta ben atlar yapılmamasını birleşim olmamasını isterdim. Ama şu duruma bakılırsa ely1 de oynayanlar suan sadece kendisni düşünüyor neden diceksiniz. Bazı şuan burada konusanlar asi016 withyou karamel sharql yalnızkurt isimli vatandasların kabul etmeme sebebleri kısa ve öz kendilerinde 4000t verip kılc bıcak cift el kalkanlar falan var zarara girecekleri için kabul etmiyorlar ve burayı savaş alanına ceviriyorlar şöyle bi gerçek var sw ler birleşmesede para etmiyorsunuz bunu bilin bu 1. 2. Si savunmaların gelmesi ely1 in işine yarayacaktır cünki swde ticaret denen birşey kalmadı en kötü editin bile fiyatı nerdeyse 100t ye vurdu iyice kişi sayısı azaldı ve gittikçede azalıyor bu kimsenin goşunada gitmiyor. Asi016 sen surayım diyorsun swler birleşirse kılıclı kaskn iş görmicek ve hiç bir surayı kesemiceksin diye burayı savas alanına cevirtiyosun buna hakkınız yok . Ely2 den gelecek vatandaşlarda insan senin benim veya bizim gbi kendinizi düşünmeyin gerek yok böyle birşeye . Ely2 li vatandaşlar size gelince bize uymak zorunda ely1 diyorsunuz.. 1. Ely1 e gelen aiz olacagnz için uyumu saglayacak vatandaslarda siz olmalsnz. 2. Efsunlar 15 e dşünce oradaki gbi 30 olmaynca zaten klc ckararak ely2 deki gbi 15 16k atıcagnzı dşünmeyn. 3. Burada tartışmaya gerek yok kardeslerim öyle bi sahneye gerek yok allh izin verirse ely1 e geleceksiniz sadece rekabet olacak ve ticaret başlıyacak ve oyun eski haline dönecek inşallah..

GatZ , EmptyLife

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri