InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Savunma edıtlerı markete aktıf olursa ely1dekı user sayısının yuklelecegını dusunuorum ely2le bırlesme kararı sana kalmıs turkay ama savunma edıtlerı aktıf olursa zannedıorum userl cogalar. [CivALes]

Türkay en azından bırlesmesı tarafından deılsen ely1de savunma edıtlerını aktıf etde.
Rekabet cogalsın Wsler baslasın.
Allah askına bakarmısın swnın halıne mıllet artık derece kasmak ıcın afk bırakıor carı.

Türkay en azından bırlesmesı tarafından deılsen ely1de savunma edıtlerını aktıf etde.
Allah askına bakarmısın swnın halıne mıllet artık derece kasmak ıcın afk bırakıor carı.

bu birleştirme işi bana da hiç mi hiç mantıklı gelmedi. o kadar para harcayıp 1 iteme set veren arkadaşlarım var onların hakları ne olacak peki ?
o kadar para yatıran insanların durumunu göz ardı etmek çok yanlış bir davranış olur. eminim ki bu birleştirme olursa bir çok kişinin oyunu bırakmasında büyük etken olur.
ayrıca artık sabit bir ölçüde gitmesi lazım bu oyunun. ben bu sw tam 5 senedir oynuyorum iyi kötü bir çok insan tanıdım. zamanla oyun içerisinde olan değişiklikler çoğu insanın oyunu bırakmasına neden oldu. yapılacak bu birleştirme bir çok kişininde oyunu bırakmasına neden olabilir. bence bu konuyu tekrar düşünülmeli ve sağlam bir adım atılması gerekir. benim kendimce fikrim budur. katılan veya katılmayan arkadaşlar olabilir saygı duyarım , ama bence bu birleştirme yapılmamalı. saygılar..

Nick : MacCarthy

Son düzenleme:

ely2 de savunma editler var orda devam edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri