HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Whatsapp süresi bitmesine ne yazıkki cok az bir süre kaldı ancak kredi kartı ve atm kart denediğim halde süreyi uzatamadım. Whatsapp sitesinden tutun google cüzdana kadar denedim. Duydugum bir bilgi android işlemcilerde otomatik olarak güncelliyormuş. 1 yılı dolduran ve ücretsiz hala devam eden arkadaşlar var mı acaba ?
Whatsapp süresi bitmesine ne yazıkki cok az bir süre kaldı ancak kredi kartı ve atm kart denediğim halde süreyi uzatamadım. Whatsapp sitesinden tutun google cüzdana kadar denedim. Duydugum bir bilgi android işlemcilerde otomatik olarak güncelliyormuş. 1 yılı dolduran ve ücretsiz hala devam eden arkadaşlar var mı acaba ?
Merhabalar,
Uygulamayı silip tekrar hesap ac oyle olmuyormu gene
Uygulamayı silip tekrar hesap ac oyle olmuyormu gene
Hayır
Kaldığı yerden devam tamam öğrendim sanırım süresi dolduktan sonra otomatik yeniliyorumuş.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)