- Konular
- 6,428
- Reaksiyon Skoru
- 502
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 340
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 25 Gün
- MmoLira
- -382
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba sayın TurkMMO üyeleri ve ziyaretçileri,
Sizlere bu konumda şu an gezinmekte olduğunuz forum sitemizi tanıtacağım. Bu konuda yazılanlar baştan sona bana aittir, herhangi bir yerden alıntı vs. değildir. Zaten yarışma kuralları gereği alıntı yapmak yasak.
İşte forum sitemizden bir kaç fotoğraf ;
TurkMMO Tanıtımı | Şahsi Yazım ;
Herşey 13 Eylül 2009 tarihinde başladı. Bir forum sitesi kuruldu. TurkMMO. Günümüzün en büyük MMO forumu. 2009 döneminde bu kategori üzerinde forum siteleri yoktu. Olsa bile 1-2 gün açıp, kapanan türlerdendi. TurkMMO, forum sitesinin ilk dönemlerinde ilgi görmeye başladı. O dönemde yeni çıkan online oyunlarla ilgili paylaşımlar bu forum üzerinden yapılmaya başlanmıştı. Paylaşımdan yararlanmak isteyenler bu foruma üye oluyor ve istifade ediyorlardı. TurkMMO hızla büyümeye başladı. Paylaşımlar artıyor, forum hızla büyüyordu. Rekor üstüne rekor kırılıyordu. Başka hiçbir forum sitesinde bulamayacağınız paylaşımlar bu forum üzerinden paylaşılıyordu. Günümüzde başladığından bu yana popülerliğini kaybetmeyen Metin2 online oyunu bu forumun neredeyse ayakları haline gelmişti. O dönemin yeni bir modası çıkmıştı. PVP serverlar. Yabancı ülkelerde rağbet görmeye başlayan pvp serverlar, Türkiye'de o dönemlerde yeni yeni piyasaya çıkmıştı. Bu konuda tecrübe kazanmış isimler bu forumda paylaşımlarını sundu ve neredeyse çoğu kişi bu yol üzerinden yürümeye başlandı. Hergün yeni birşeyler çıkıyor ve pvp sunucular için yeni yeni paylaşımlar yapılıyordu, halende öyle..
Sadece Metin2 üzerinden değil, tüm mmo türlerini kapsayan bir forumdu. Tarayıcı tabanlı, fps, yabancı, kısaca hepsi. Zamanla büyüdü, büyüdü, büyüdü ve günümüzdeki halini aldı. Bu mükemmel forum sitesinde şimdi paylaşımlar durmak bilmiyor. Sunucu tanıtımları, güncel haberler, hile paylaşımları, vs. vs. kısaca herşey.
Forum şu anki haliyle 2 milyon kayıtlı üye'yi aşmış durumda. Yaklaşık 3 milyon konusu ve 15,5 milyon mesajıyla olağan üstü bir yapıya sahip. Sürekli olarak bu rakamlar artıyor ve günlük online sayısı, günlük mesaj sayısı rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. TurkMMO forumu sayesinde pek çok oyunlarda promosyon kodu vb. hediyeler kazanıyorsunuz. Yeni bir oyuna başlamak için pek çok bilgiyi bu forumdan edinebiliyorsunuz. Oynadığınız oyunlarla ilgili her türlü paylaşımları bu forumda bulabiliyorsunuz. Güncel haberleri ve istatistikleri bu forumda takip edebiliyorsunuz. Private sunucu tanıtımları sayesinde aradığınız özellikte sunucu bulabiliyorsunuz. Böylesine mükemmel bir forum işte TurkMMO. Tek kelime ile mükemmel, kusursuz.
En güzeli ise forumda sürekli güzel etkinlik ve aktivitelerin olması. Birbirinden güzel ödüllerle iştah açan pek çok yarışmalarımıza katılabilir ve ödüller kazanabilirsiniz. Ayrıca senede bir kez olan TurkMMO En'lerinde forum nickinizin listede yer almasını istemez misiniz ? Paylaşımlarınızla, emeklerinizle bu yarışmada alacağınız oylarla belki 1. olabilirsiniz.
Tamamen legal paylaşımlar. Hiç bir illegal paylaşımlara bu forumda yer yok. Her türlü argo, küfür vb. hakaret içerikli mesajlarda yasak. Bu yüzden siz veliler çocuklarınızın vakit geçirebileceği bu foruma güvenebilirsiniz. Ortalama 70 kişilik bir yönetim kadrosuyla çalışan bu forum sitesinde kurallara uygunsuz her türlü içerik, paylaşım anında kaldırılır. Belli başlı kurallara göre paylaşımlar yapılır.
Taraftarı olduğunuz takımın paylaşımlarını da bu forumda takip edebilirsiniz. Başka başka spor dalları ile ilgili biri iseniz yine bu forumdan takip edebilirsiniz. Yetmedi, komik fıkralar, videolar, görsel paylaşımlarıda bu forumda bulabilirsiniz. Bir program vb. birşey öğrenmek, kullanabilmek, tecrübe kazanmak istiyorsanız, bu forum tam size göre. Buradaki paylaşımlar sayesinde çok zor olduğunu düşündüğünüz programların kullanımını rahatça öğrenebilirsiniz. Hatasını aldığınız her türlü oyunun çözümünü de bu forumda bulabilirsiniz.
Say say bitmez bu forumu. Yazabildiğim kadar yazdım. Her yaştan insanların kullanabileceği böylesine güzellikte bir forumuz işte. Hepimiz bir aileyiz, hepimiz birer kardeşiz. Gönül rahatlığı ile bu forum sitesine kayıtlı olabilir ve paylaşımlarımızdan istifade edebilirsiniz. Yardım aldığınız gibi yardımda edebilirsiniz. Tecrübeli olduğunuz alanlarda paylaşımlarınızla forumda kendinize yer edinebilirsiniz. Belki emeklerinizle forumda yönetim kadrosuna katılabilirsiniz.
Ayrıca IIKaseRII nickli emekli forum üyemizin 2010 senesinde açtığı Turkmmo Nedir ? konusunuda inceleyebilirsiniz.
Dilerseniz her türlü sorularınızı bu bölüme konu açarak sorabilirsiniz. Bu bölüme konu açmak için üye olmanız gerekmez
İşte emekli bir forum üyemizin, forumumuzla ilgili açtığı tam kılavuz.
Forumumuzdaki ranklar ve rütbe sisteminide inceleyebilirsiniz.
Forum logolarımız ve butonlarımıza inceleyiniz.
Her ay düzenlenen Konu Açma Yarışmasının ödülleride iştah açıcı diyebilirim.
Konu Açma Yarışması
Forum Kullanımı ile ilgili her türlü bilgiyi bu bölümde yapılan paylaşımları inceleyerek öğrenebilirsiniz.
Forum Kullanımı
Forum yönetim kadromuzu incelemek ister misiniz ?
Forumumuzda kurallara uygunsuz paylaşımlar gördüğünüzde biz yönetim üyelerine bildirmek ve en kısa sürede gereğinin yapılması için bir tık yeterli.
İşte forum sitemizin resmii sosyal paylaşım sayfaları ;
İşte forum kurallarımız ;
Forum Kuralları
Son düzenleme:
- Konular
- 1,302
- Reaksiyon Skoru
- 428
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 200
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 2 Gün
- MmoLira
- -71
- DevLira
- 0
Turkmmo Nedir diye arama yaparsan çıkar daha önce konu açtım pc olmadığı için düzgün yapamadım bilgisayarimin fan'ininda sorun var 
- Konular
- 6,428
- Reaksiyon Skoru
- 502
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 340
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 25 Gün
- MmoLira
- -382
- DevLira
- 0
@iGrand; Teşekkürler.En önemli konulardan biri olabilir.![]()
Rica ederim.
Turkmmo Nedir diye arama yaparsan çıkar daha önce konu açtım pc olmadığı için düzgün yapamadım bilgisayarimin fan'ininda sorun var![]()
Biliyordum ben zaten öyle bir konunun olduğunu. Ancak ikimizin konuları arasında dağlar kadar fark var. Zaten bu apaçık meydanda. Hem daha video'da ekleyecem ben buna.
@iGrand; emek etmiş sin kardeşim konu senin olsun baya emek harcamış sin teşekkürler
Flood olarak gormeyin lütfen
Teşekkür ederim. Senin, benim konum diye birşey yok. Adı üstünde "Özgün Anlatım". Herkes kendi özgün anlatımını paylaşıyor burda. Bu da benim özgün anlatımım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)