TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Maxmi Dolandırıcısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erhanqider28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 667
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erhanqider28

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Maxmi V.2.0 Files Çok dandik ve saçma 60 TL PARA VERDİM PARAMLA REZİL RÜSFA OLUYORUM NASI Bİ FİLES YAPMIŞŞA ARTIK

kardeşim sen iyi vermisin ben senden azdaha yüksek bir fiyata aldım ve hatasız sorunsuz demişti filese malesef bozuk cıktı files ben hakımı helal etmiorum kesinlikle. ve filesin şu arzası var dedimde ise arkadaş skp tan sildi. kesinlikle para verip almanızı tavsiye etmiorum filesi merak eden arkadaşlarımla paylasıorum ve sorunu söylüorum.

Yazık ya kardeşim fileslere para vermeyin cidden senin yerinde olsam almazdım giderim kendim editlerdim köküne kadar, gerçekten yazık devir artık değişti çok yalancı insanlar var.

Arkadaşlar Maxmi V.2.0 Files Çok dandik ve saçma 60 TL PARA VERDİM PARAMLA REZİL RÜSFA OLUYORUM NASI Bİ FİLES YAPMIŞŞA ARTIK
o fileste ; sh start.sh ./auth: not found hatası var sunucular açılıyor ama oyuna girmiyor bağlantı hatası veriyor

Bölümü amacının dışında kullanmayın fileste sorun var ise satan kişiyle iletişim kurun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri