- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Maxmi V.2.0 Files Çok dandik ve saçma 60 TL PARA VERDİM PARAMLA REZİL RÜSFA OLUYORUM NASI Bİ FİLES YAPMIŞŞA ARTIK
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
kardeşim sen iyi vermisin ben senden azdaha yüksek bir fiyata aldım ve hatasız sorunsuz demişti filese malesef bozuk cıktı files ben hakımı helal etmiorum kesinlikle. ve filesin şu arzası var dedimde ise arkadaş skp tan sildi. kesinlikle para verip almanızı tavsiye etmiorum filesi merak eden arkadaşlarımla paylasıorum ve sorunu söylüorum.
- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yazık ya kardeşim fileslere para vermeyin cidden senin yerinde olsam almazdım giderim kendim editlerdim köküne kadar, gerçekten yazık devir artık değişti çok yalancı insanlar var.
- Konular
- 38
- Online süresi
- 5m 34s
- Reaksiyon Skoru
- 277
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
o fileste ; sh start.sh ./auth: not found hatası var sunucular açılıyor ama oyuna girmiyor bağlantı hatası veriyorArkadaşlar Maxmi V.2.0 Files Çok dandik ve saçma 60 TL PARA VERDİM PARAMLA REZİL RÜSFA OLUYORUM NASI Bİ FİLES YAPMIŞŞA ARTIK
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)