- Konular
- 132
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- -41
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1 yıl önce ki kayıtları ben göremiyorum maalesef o konuda da size belirttim mmomt2 birleşmeden önce olsa kayıt konusuna bakardım ama ely1 m2-tr ait olduğu için bakamıyorum o kayıt konusuna da.
@Shorty; Nedenini size iletir eğer kayıtlar mevcut ise.
Kardeş short bizi kale bile almıyor , kaç oldu yazmam insan olumlu-olumsuz bi dönüş yapar hiç bir şekilde dönüş yapmıyor . Ne yaptım ben bu adama anlamadım daha oyun içinde - dışında bir kere konuşmuşluğumda yoktur .
Mutlaka kayıtları vardır.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1 yıl önce ki kayıtları ben göremiyorum maalesef o konuda da size belirttim mmomt2 birleşmeden önce olsa kayıt konusuna bakardım ama ely1 m2-tr ait olduğu için bakamıyorum o kayıt konusuna da.
@Shorty; Nedenini size iletir eğer kayıtlar mevcut ise.
Ben tüm hesaplarımı sınırsız bir şekilde kapattıracak bir suç işlemediğimi düşünüyorum. Sizin elinizde de hesaplarımın kapalı kalmasına sebep olacak kanıt yok ise açmanız gerekmez mi ? Varsa da gösterirsiniz olur biter. "Böyle şuna ulaş seni bilgilendirir, Bekleyin" gibisinden şeyler demeyin bıktık artık 1 yıldır ulaşıyoruz ama cevapsız kalıyor zaten.Ağır tabirler kullanmaktan kaçınıyorum zor da olsa ama yeter. Görevinizi ben öğretecek değilim size.
- Konular
- 631
- Reaksiyon Skoru
- 1,577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 251
- MmoLira
- -259
- DevLira
- 0
Arkadaşlar lütfen yöneticileri suçmalayın. Hergün onlarca konu açılıyor. Hepsi ile ilgilenmeye çalışıyorlar.
Sadece ElyM2 ile sorumlu değiller. Anlayışla karşılayın lütfen.
Sadece ElyM2 ile sorumlu değiller. Anlayışla karşılayın lütfen.