IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nasıl yöneticilik bu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wolf1232
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 603

wolf1232

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu açmıştım. Ama " 2013 mart diyorsuno zamanki sebepleri göremiyoruz " deyip kilitlendi.

Kitlenen konu : http://www.turkmmo.com/ely-metin21/2926597-banlanan-oyuncuya-neden-ban-yedigi-soylenmiyor.html

1- 2013 MART 'ından beri ben neden ban yediğimi özelden, oyundan, forumdan ve destekten ısrarla sordum. O zamanda mı göremiyordunuz ? Yeni çıkan bir şey değil bu 5 ay öncede soruyordum "ilgilenilecek "diyordunuz.

2- Göremiyorsanız benim sorunum değil. Ban yememe sebep olacak bir suçun kanıtı yoksa elinizde açmanız gerekir.

3- "Canımız istedi kapadık, hatamızı kabullenmek istemiyoruz ve hesaplarınızı açmayacağız" deyin. Beklemeyeyim.

4- İlgilenilecek sözünüze inancım yok. İlgilenmiyorsunuz. İlgilenmeniz gereken şey günlerce üstünde çalışmanızı gerektiren bir şey değil. Lütfen samimi olun.

Kardeş benmki bile 5 ay filan oldu hala cevap yazan yok konumda var şuanda , üstelik haksız yere yedim . Sitede de 00-000-000 yazıor her yerde .

Benimde kanıtlacak hiç bir suçum yok birden fazla hesapla bağırma yapılmış diyerekten banlandın dedi türkay bidahada açıklama yapmadı , o kadar seneki hesaplarımız onların gözünde hiç bişi değil bizi hiç biri anlamıyor . Ne diyelim

Son düzenleme:
Kardeş benmki bile 5 ay filan oldu hala cevap yazan yok konumda var şuanda , üstelik haksız yere yedim . Sitede de 00-000-000 yazıor her yerde .

Benimde kanıtlacak hiç bir suçum yok birden fazla hesapla bağırma yapılmış diyerekten banlandın dedi türkay bidahada açıklama yapmadı , o kadar seneki hesaplarımız onların gözünde hiç bişi değil bizi hiç biri anlamıyor . Ne diyelim

La sen Power değil misin ? Sen benden önce yemiştin diye hatırlıyorum. Beni tanımıyor musun ? UlkucuGenc

1 yıl önce ki kayıtları ben göremiyorum maalesef o konuda da size belirttim mmomt2 birleşmeden önce olsa kayıt konusuna bakardım ama ely1 m2-tr ait olduğu için bakamıyorum o kayıt konusuna da.

@Shorty; Nedenini size iletir eğer kayıtlar mevcut ise.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri