HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
çöl ortasında ve +90 metinlerde toplu olarak ks atarken serbest alıp kesenler var ya gücünün yettiklerini ezenler sonra o ezilenler hile açıp iteminizi çalanlara hiçbirşey demeye hakkınız yok sövüyosada söver abi
çöl ortasında ve +90 metinlerde toplu olarak ks atarken serbest alıp kesenler var ya gücünün yettiklerini ezenler sonra o ezilenler hile açıp iteminizi çalanlara hiçbirşey demeye hakkınız yok sövüyosada söver abi
VALLA HAKLISIN BENİM BAŞIMA ÇOK GELDİ BİZ BAŞKASINA YAPSAK KÜFÜRÜ BASIYORLAR AMA BEN BİRİSİNE ETSEM HEMEN BAN YERİM AMA
BUGÜN 101 ADAM KIZILDA METİNİME SALDIRDI ÇELİK VE MUHO AYNI ANDA DÜŞTÜ BENİ KESTİ SÜREKLİ ALAMADIM KÜFÜR EDİCEKTİM YİNE ETMEDİM AMA LV SINIRI GİBİ BİRŞEY KONULMALI bence
VALLA HAKLISIN BENİM BAŞIMA ÇOK GELDİ BİZ BAŞKASINA YAPSAK KÜFÜRÜ BASIYORLAR AMA BEN BİRİSİNE ETSEM HEMEN BAN YERİM AMABUGÜN 101 ADAM KIZILDA METİNİME SALDIRDI ÇELİK VE MUHO AYNI ANDA DÜŞTÜ BENİ KESTİ SÜREKLİ ALAMADIM KÜFÜR EDİCEKTİM YİNE ETMEDİM AMA
LV SINIRI GİBİ BİRŞEY KONULMALI bence
kardeşim sınırı boşver açgözlülük yaptırıyo bunlara bunu sonra 1 lv çarla gelip herşeylerini alınca emek hırsızı onlar oluyo düper oluyo am diğer türlü hilenin bokunu çıkaranları desteklemiyorum yanlış olmasın
Kardeşim hata sizde envanterinizde gerekli yeri açıp da gidin ben o adamları desteklemiyorum ama siz de envanteri boşaltın adamların böyle yapıcagını biliyorsunuz sonuçta (İmparatorluk Kayası için konuşuyorum)
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)