Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yabancı sitelerden alınmış grafiklerin üzerine '' BilmemNe '' dizayn vb.. yazılar yazıp daha sonra müşterilere sıradan tasarım yapan bi insan değilim allah'a şükür
bu yüzden nasıl tasarım yapıyormuşum siz karar verin.. Profesyonel değilim, süper hiç değilim ama kendime güvencim sonsuz o kadar 
Sıradışı Tasarımlar
'' BlueFaceDesign ''
bu yüzden nasıl tasarım yapıyormuşum siz karar verin.. Profesyonel değilim, süper hiç değilim ama kendime güvencim sonsuz o kadar 
Sıradışı Tasarımlar
'' BlueFaceDesign ''
Harikasın la![]()
eywallah
teşekkür ettim
inş. daha iyi olabilmek için çalışıyorum her gün
kendime güvencim artıyor hiç değilse, kendimi kimseye göstermeme gerek yok nasıl olsa
king değilim ama kendime güveniyorumYabancı sitelerden alınmış grafiklerin üzerine '' BilmemNe '' dizayn vb.. yazılar yazıp daha sonra müşterilere sıradan tasarım yapan bi insan değilim allah'a şükürbu yüzden nasıl tasarım yapıyormuşum siz karar verin.. Profesyonel değilim, süper hiç değilim ama kendime güvencim sonsuz o kadar
Sıradışı Tasarımlar'' BlueFaceDesign ''
Konuyu kilitliyorum ; Neden diye soracaksan
1-) Tartışma çıkarıcı konu
2-) Bu bölümde Metin2 Çalışmaları sergilenir.
3-) Sergilenen tasarımları sizin yapmış olmanız gerekmektedir.
BilmemNe dizayn yazıyorlar demişsinde sen çok temizsin değilmi ? Bu forumda tasarım yapan insanları zan altında bırakacak konular açmak tartışma sebebi çıkartır buda yasaktır.
industrykidz'ın tasarımlarını editleyip Blueface yazmışsın görüldüğü üzere.
Başkalarının eksiklerine laf etmeden kendi eksiklerinize bakmanız dileğiyle.
İyi Günler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)