HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beyler azoya kadar çıktım ama azrail sıkışmıyor bu sorun tek bendemi var acaba
Aynen ya azraili ne yaptıysam sıkıştıramadım 40 takla attım resmen rahat kesebilmek için zihinsel olmak şart sanırsam
aynen ya okadar zaman gitti sıkışmıyor habire çevirm skilini atıp cıkıyor sinirden deliridmAynen ya azraili ne yaptıysam sıkıştıramadım 40 takla attım resmen rahat kesebilmek için zihinsel olmak şart sanırsam
Azraili sıkıştırmak mesele değil, herkes sıkıştırıyor. Sizin anlatmak istediğiniz sanırım sıkıştırdıktan sonra attığı "kılıç çevirme" skilliyle geri ittirmesi... Bunun önüne geçmek için;
Size kılıç çevirme attığı zaman "CTRL+H" ile attan inip, üzerine tekrar tıklamanız ve dibine geldiğiniz gibi tekrar ata binmeniz gerek. Bu şekilde sadece 1-2 kez dışarı kaçacaktır. ( Eliniz seri değilse 1-2 kez illa kaçar.)
-%80 ölümsüz dizmek size çok büyük avantaj sağlar. ( Ölümsüzle slotlara 7K'ya yakın damage atabilirsiniz)
-%10 üstü sersemletme kasarak atacağı kılıç çevirmeden bi nebze kurtulabilirsiniz. ( Kesim boyunca 10 kere kılıç çevirme atıcaksa 6 kere falan atabilir. )
-%2 kadar zehirleme kâfi...
NOT: Shamanın ejderha yardımı skilini "Perfect" yaparak kritik oranınızı %100 üstüne çıkarıp daha seri kesebilirsiniz. (%100 olması için İtemlerinizde de kritik olması şart!)
İyi oyunlar, iyi forumlar...
Size kılıç çevirme attığı zaman "CTRL+H" ile attan inip, üzerine tekrar tıklamanız ve dibine geldiğiniz gibi tekrar ata binmeniz gerek. Bu şekilde sadece 1-2 kez dışarı kaçacaktır. ( Eliniz seri değilse 1-2 kez illa kaçar.)
-%80 ölümsüz dizmek size çok büyük avantaj sağlar. ( Ölümsüzle slotlara 7K'ya yakın damage atabilirsiniz)
-%10 üstü sersemletme kasarak atacağı kılıç çevirmeden bi nebze kurtulabilirsiniz. ( Kesim boyunca 10 kere kılıç çevirme atıcaksa 6 kere falan atabilir. )
-%2 kadar zehirleme kâfi...
NOT: Shamanın ejderha yardımı skilini "Perfect" yaparak kritik oranınızı %100 üstüne çıkarıp daha seri kesebilirsiniz. (%100 olması için İtemlerinizde de kritik olması şart!)
İyi oyunlar, iyi forumlar...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)