Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Windows Uploaded & .Net Framework Yüklenmeme Sorunun Çözümünü Anlatacağım.
İlk Önce
Sonra C:\Windows\ Klasörüne Girin Ve Unlocker Le Microsoft.NET Dosyasını Tamamen Silin
Sonra
Çıkan Uyarıya Evet Diyin & Gelen Tabloda Yes E Tıklayın Çıkan Şeye Cleanup Now A Tıklayın Net Framework Tamamen Silindinde
Programı kapatın &
Combofix Le Taratın Sonra Normal Windows Açıp Windowsunuzu Güncelleye Bilirsiniz Ve .NET Frameworkude Kurabilirsiniz Yapamayan Arkadaşlar
Varsa Facebook Tan Bana Ulaşabilirler Yardım Ederim.
facebook:
!Çözüm Tamamen Bana Ayittir Lütfen Alıntı Yapmayın !
İlk Önce
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Unlockeri İndirin & KurunSonra C:\Windows\ Klasörüne Girin Ve Unlocker Le Microsoft.NET Dosyasını Tamamen Silin
Sonra
Dotnetfx Cleanup Tool İndirin & Dosyanın İçindeki Cleanup_Tool.exe Yi AçınÇıkan Uyarıya Evet Diyin & Gelen Tabloda Yes E Tıklayın Çıkan Şeye Cleanup Now A Tıklayın Net Framework Tamamen Silindinde
Programı kapatın &
Windows Uploaded Temizleme Dosyasını İndirip İçindeki 2 exe Yide Açın Temizledinde
MicrosoftFix i Açın kabul Ediyoruma Tıklayıp İleri Diyin İşlem Bittinde Bilgisayarı Yeniden Başlatın & Güvenli Modda Açıp Combofix Le Taratın Sonra Normal Windows Açıp Windowsunuzu Güncelleye Bilirsiniz Ve .NET Frameworkude Kurabilirsiniz Yapamayan Arkadaşlar
Varsa Facebook Tan Bana Ulaşabilirler Yardım Ederim.
facebook:
!Çözüm Tamamen Bana Ayittir Lütfen Alıntı Yapmayın !