HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Anlamıyorum bizim milleti okumayı neden sevmez bir millet yada okurken gözleriyle okumazlar mı ? Yeterli bitkiye sahipsen yapabilirsin demek ne demek ? ŞEBNEM YAPABİLİRSİN DEMEK . Karşımda 5 yaşında çocuğa açıklama yapar gibi mi yazayım . Zaten yardım etmiceksin bizim millete çocuğa yapabilirsin diyoruz üstüne laf sokmaya çalışıyor ne biçim insanlarsınız anlamadım ki sinir olmamak elde değil .
Şu senin yaptığın şebnemleri hangi sunucuda yapıyon sen yazda bende yapıyım , burda birşeyi denemeden millete birmişlik taşlamak neden bu kadar hoşuna gider bizim milletin onuda çözemedim hala.Çok biliyorsun okuyorsun madem görmeyide biliceksin , bak yukarda fotoğraf paylaşmışız.Şebnem yapılıyor mu yapılmıyor mu ordan bakıver
Yok yok böyle olmucak şu okullar açılsın artık . Canım benim şebnem yapılıyor ya bak shorty de demiş sorun varsa düzelticem diye yani şebnem yapılıyor bunu kaç gün önce duyurularda söylemişlerdi zaten duyuruları takip etsen bu konuyu da açmış olmazdın neyi anlamak istemiyorsun !!!Şu senin yaptığın şebnemleri hangi sunucuda yapıyon sen yazda bende yapıyım , burda birşeyi denemeden millete birmişlik taşlamak neden bu kadar hoşuna gider bizim milletin onuda çözemedim hala.Çok biliyorsun okuyorsun madem görmeyide biliceksin , bak yukarda fotoğraf paylaşmışız.Şebnem yapılıyor mu yapılmıyor mu ordan bakıver
Yok yok böyle olmucak şu okullar açılsın artık . Canım benim şebnem yapılıyor ya bak shorty de demiş sorun varsa düzelticem diye yani şebnem yapılıyor bunu kaç gün önce duyurularda söylemişlerdi zaten duyuruları takip etsen bu konuyu da açmış olmazdın neyi anlamak istemiyorsun !!!
Biz nereye bakarak şebnem yapmayı denedikte başaramayıp buraya konu açtık sence zeki insan
Olan sorunu belirttik zaten , sen yapılmayan şebnemi yapmış gibi buraya yazıyon , yap şebnemi fotoğrafını koy yeterli bitki varken oluyor mu gör.
Okullar açılsında git okuluna artık doğru yazmışsın
Anca şu forumda ötersiniz ya işte diyorum bizim millette okuma kıtlığı var sen hiç duyuru nedir bilir misin ? Duyurularda ne diyor bir bak . Şebnem yapımında bir sorun var demek başkadır şebnem yapılmıyor mu demek başkadır az kitap oku türkçeni geliştir sonra gel bana burda laf yetiştir anladın .
Nato kafa nato mermer kılıklı tiplere cevap yazıyorum hata bende , "Şebnem yapımında bir sorun var demek başkadır şebnem yapılmıyor mu demek başkadır" lafına bakarsan zaten kendinle nasıl çelişen biri olduğu anlarsın ikiside aynı kapıya çıkıyor .
Konuyu bir zahmet kilitleyin.
Konuyu bir zahmet kilitleyin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)