Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
- İstek üzerine ve satır fark etmeksizin questlerinizi yazabilirim.Tabiki olabilecek tarzdaki isteklerini 15 Dakika - 1 saat içerisinde teslim edebilirim.Ücreti cep telefonu ile alırım.Questler kesinlikle herhangi açık olmaz veya sorun ile karşılaştırmaz.
-Metin2 EP Cupon sistemi : Tamamiyle SqL üzerinden çalışır quest sayesinde oyun içerisinde EP ticareti yapılmasını sağlar.Mantığı şudur pazara örneğin bir kağıt koyarsınız ve kağıda sag tıklanınca hesaba 20 ep veya sizin istediğiniz tutarı ekler.
-Özel mesaj atmak için tıklayınız.
Son düzenleme:
-Özel mesaj atmak için tıklayınız.
- İstek üzerine ve satır fark etmeksizin questlerinizi yazabilirim.Tabiki olabilecek tarzdaki isteklerini 15 Dakika - 1 saat içerisinde teslim edebilirim.Ücreti cep telefonu ile alırım.Questler kesinlikle herhangi açık olmaz veya sorun ile karşılaştırmaz.
Önceleri forumda çok aktif bir üye idim,fakat metin2'nin gözden düşmesiyle bende gerçekten bıraktım.Şu sıralar canım sıkıldığı için birazda kendimi geliştirmek için yapacağım işlerdir.
Bana 8-8 vs turnuvası yazar mısın ?
8lik turnuvadan ziyade takım turnuvası olabilir fakat sunucunun game sürü & bazı quest kodlarını kaldırırmı orası var bence alman forumunda bir araştır.Çünkü daha önce paylaşıldığına eminim Group _ Vs adı altında.Bana 8-8 vs turnuvası yazar mısın ?
İyi forumlar.