Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Quest Yazılımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seko50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 420

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

• İstek üzerine ve satır fark etmeksizin questlerinizi yazabilirim.Tabiki olabilecek tarzdaki isteklerini 15 Dakika - 1 saat içerisinde teslim edebilirim.Ücreti cep telefonu ile alırım.Questler kesinlikle herhangi açık olmaz veya sorun ile karşılaştırmaz.
Satışda olan Questler=

-Metin2 EP Cupon sistemi : Tamamiyle SqL üzerinden çalışır quest sayesinde oyun içerisinde EP ticareti yapılmasını sağlar.Mantığı şudur pazara örneğin bir kağıt koyarsınız ve kağıda sag tıklanınca hesaba 20 ep veya sizin istediğiniz tutarı ekler.

-Özel mesaj atmak için tıklayınız.

Son düzenleme:
  • İstek üzerine ve satır fark etmeksizin questlerinizi yazabilirim.Tabiki olabilecek tarzdaki isteklerini 15 Dakika - 1 saat içerisinde teslim edebilirim.Ücreti cep telefonu ile alırım.Questler kesinlikle herhangi açık olmaz veya sorun ile karşılaştırmaz.
-Özel mesaj atmak için tıklayınız.

Önceleri forumda çok aktif bir üye idim,fakat metin2'nin gözden düşmesiyle bende gerçekten bıraktım.Şu sıralar canım sıkıldığı için birazda kendimi geliştirmek için yapacağım işlerdir.​

Bana 8-8 vs turnuvası yazar mısın ?

Bana 8-8 vs turnuvası yazar mısın ?
8lik turnuvadan ziyade takım turnuvası olabilir fakat sunucunun game sürü & bazı quest kodlarını kaldırırmı orası var bence alman forumunda bir araştır.Çünkü daha önce paylaşıldığına eminim Group _ Vs adı altında.

İyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri