mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kule sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bradpittt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İmzamı görseydin bana kardeşim demeye cürret edemezdin dikkatli bak canım kardeşim benim ;) Bu arada yazdıklarımı yine yanlış anladın sana hileci demedim sen kendine hileciliği yakıştırıyorsun onu bile anlamıyorsun ya yaşının 15 i geçebileceiğine inanmıyorum o yüzden forumlarda gezeceğine derslerini gözden geçir bak haftaya okulun açılacak sen şimdiden çalışmaya başla :)

aklın yaşta değil başta olduğunu söyleyeyim.He senin yaşın benden büyük olabilir mi evet olabilir ama şu yazdıklarına bakıyorumda sanki hayatın boyunca bişeyin ezikliğiyle büyüyüp insanları laflarınla aklınca ezeceğini sanıyorsun.Ama yanılıyorsun ne diyeyim :) imzana gelince o konu zaten kişiliğini belli etti bile neyse daha fazla tartışmaya değecek biri değilsin.Önce insanlara iğneleyici laflar söylemeden anlaşmaya çalış ki adam sansınlar seni.

Hile kullananların videolarını desteğe yollayın.Kule içinse bir level sınırı koyulması bana göre de uygun olabilir fakat senin bahsettiğin level sınırı çok fazla.

aklın yaşta değil başta olduğunu söyleyeyim.He senin yaşın benden büyük olabilir mi evet olabilir ama şu yazdıklarına bakıyorumda sanki hayatın boyunca bişeyin ezikliğiyle büyüyüp insanları laflarınla aklınca ezeceğini sanıyorsun.Ama yanılıyorsun ne diyeyim :) imzana gelince o konu zaten kişiliğini belli etti bile neyse daha fazla tartışmaya değecek biri değilsin.Önce insanlara iğneleyici laflar söylemeden anlaşmaya çalış ki adam sansınlar seni.
Bu konuya salça olan sensin yok şaman kasmak zor yok bencilce düşünme yok öyle olmaz yok böyle olmaz diye bir dünya laf yaptın sorunlara çözüm üretmeye yardım etmek yerine muhalefet olmaya çalışıyorsun konuyu boşa kirlettin sonra baktın ki el elden üstündür şimdide kişiliğime falan laf atmaya çalışıyorsun buda senin karaktersizliğini gösterir aslında ;) İğneleyici laf demişsin doğruların üstüne söyleyecek lafın kalmadığı için bunları söylüyorsun imzam nasıl bir kişiliğimi gösteriyormuş ne çıkardın o sözden acaba gerçekten merak ettim neyse seninle tartışmaya girmicem daha fazla bu sana son mesajımdır ;)

Hile kullananların videolarını desteğe yollayın.Kule içinse bir level sınırı koyulması bana göre de uygun olabilir fakat senin bahsettiğin level sınırı çok fazla.
Lvli galiba biraz fazla söylemişim ama oyunda 80 altı oyuncu pek fazla görmediğimden tabi lvl sınırını sizler ayarlıcaksınız . Getirilse iyi olur en azından bir bölge hilecilerden kurtulmuş olur .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri