mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Kule sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bradpittt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kuleye ne zaman girsem 40 küsür leveller açmışlar 7xi rahat rahat para kasıyorlar . Hoş görünce tabi frapsi açıp sonra size yolluyorum adama diyorum ch atıver gözümün önünde hile kullanıyorsun üstüne birde küfür yiyorum gerçekten sinir bozucu olay galiba düşen parada direk envantere gelicekmiş bence kuleye lvl sınırı getirilmesi lazım +85 hatta +90 bile olabilir .

sırf kule için şimdi kalkıp saatlerce 85 90 mı olmaya çalışayım şaman ile :) saçma sapan fikirler öne atmayın bencil olmayın herkesi düşünün. Hile kullananların ne kadar kişiliksiz olduğunu gösterir yaptıkları siz videonuzu çekin gerisine karışmayın derim ben :)

85 90 kasmak çok mu zor sanki ? Kulenin amacı kule olsun -15 yaşdan küfür yemek senin hoşuna mı gidiyor anlamıyorum .

sana oyunda +90 -10 yaşında bulayım istersen :) ayrıca bilmiyorum kaç kere şaman oynadın ama bir şamanı kasmak sura ve savaşcı kadar kolay kasılmıyor :)

Karakterim sura 94 lvl şamanımda 84 şuan kasmayı durdurdum bak zorda değilmiş deme ikisi beraber lvl alıyorlar öyle muhalefet olmaya çalışma yoksa sende o 7xcilerden misin ? :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri