- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar uzun bir ayrılık süresinden sonra tekrar oyuna döndüm ancak bazı arkadaşlar metin2 nin bir oyun olduğunun daha farkına varamamıs bu oyunda yenmek de yenilmek de gayet doğal % 80 item, % 20 şans işi hele hele sura oynuyorsanız. Neyse gelelim asıl konuya Evohes nikli çarın sahibi Asım kimsenin kendisini yenemeyeceğini iddia edip benim sürekli ws atmıyorum artık dememe rağmen, ws atmamız konusundaki rahatsız edici boyuttaki ısrarlarından sıkılarak ws talebini kabul ettim. ws de kendisi 5-1 yenilmiş olup ilerleyen zaman içinde tekrar ws talebinde bulunmaya devam etmiştir. dün yaşananlar sa gerçek ten şahsıma hakaret boyutundadır. Attığımız ws de pot bastığımı başka türlü kimsenin kendisini yenemiyeceğini söyleyip hakaretlerde bulunmuştur. Kendisine pot basdıysam bütün setimi verip carı sileceğimi söylemem karşılığında, aksi durumda kendisininde seti vereceğini söylemiştir. Ws ye ait video eklenmiştir. yetkililer ilgilenirse sevinirim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
Arkadaşlar uzun bir ayrılık süresinden sonra tekrar oyuna döndüm ancak bazı arkadaşlar metin2 nin bir oyun olduğunun daha farkına varamamıs bu oyunda yenmek de yenilmek de gayet doğal % 80 item, % 20 şans işi hele hele sura oynuyorsanız. Neyse gelelim asıl konuya Evohes nikli çarın sahibi Asım kimsenin kendisini yenemeyeceğini iddia edip benim sürekli ws atmıyorum artık dememe rağmen, ws atmamız konusundaki rahatsız edici boyuttaki ısrarlarından sıkılarak ws talebini kabul ettim. ws de kendisi 5-1 yenilmiş olup ilerleyen zaman içinde tekrar ws talebinde bulunmaya devam etmiştir. dün yaşananlar sa gerçek ten şahsıma hakaret boyutundadır. Attığımız ws de pot bastığımı başka türlü kimsenin kendisini yenemiyeceğini söyleyip hakaretlerde bulunmuştur. Kendisine pot basdıysam bütün setimi verip carı sileceğimi söylemem karşılığında, aksi durumda kendisininde seti vereceğini söylemiştir. Ws ye ait video eklenmiştir. yetkililer ilgilenirse sevinirim.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kanıtınızı
buraya ticketle bildirin gerekli işlemler yapılır..- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...