romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Evohes İftira

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asi016
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 298
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asi016

Level 2
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
50
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar uzun bir ayrılık süresinden sonra tekrar oyuna döndüm ancak bazı arkadaşlar metin2 nin bir oyun olduğunun daha farkına varamamıs bu oyunda yenmek de yenilmek de gayet doğal % 80 item, % 20 şans işi hele hele sura oynuyorsanız. Neyse gelelim asıl konuya Evohes nikli çarın sahibi Asım kimsenin kendisini yenemeyeceğini iddia edip benim sürekli ws atmıyorum artık dememe rağmen, ws atmamız konusundaki rahatsız edici boyuttaki ısrarlarından sıkılarak ws talebini kabul ettim. ws de kendisi 5-1 yenilmiş olup ilerleyen zaman içinde tekrar ws talebinde bulunmaya devam etmiştir. dün yaşananlar sa gerçek ten şahsıma hakaret boyutundadır. Attığımız ws de pot bastığımı başka türlü kimsenin kendisini yenemiyeceğini söyleyip hakaretlerde bulunmuştur. Kendisine pot basdıysam bütün setimi verip carı sileceğimi söylemem karşılığında, aksi durumda kendisininde seti vereceğini söylemiştir. Ws ye ait video eklenmiştir. yetkililer ilgilenirse sevinirim.

Arkadaşlar uzun bir ayrılık süresinden sonra tekrar oyuna döndüm ancak bazı arkadaşlar metin2 nin bir oyun olduğunun daha farkına varamamıs bu oyunda yenmek de yenilmek de gayet doğal % 80 item, % 20 şans işi hele hele sura oynuyorsanız. Neyse gelelim asıl konuya Evohes nikli çarın sahibi Asım kimsenin kendisini yenemeyeceğini iddia edip benim sürekli ws atmıyorum artık dememe rağmen, ws atmamız konusundaki rahatsız edici boyuttaki ısrarlarından sıkılarak ws talebini kabul ettim. ws de kendisi 5-1 yenilmiş olup ilerleyen zaman içinde tekrar ws talebinde bulunmaya devam etmiştir. dün yaşananlar sa gerçek ten şahsıma hakaret boyutundadır. Attığımız ws de pot bastığımı başka türlü kimsenin kendisini yenemiyeceğini söyleyip hakaretlerde bulunmuştur. Kendisine pot basdıysam bütün setimi verip carı sileceğimi söylemem karşılığında, aksi durumda kendisininde seti vereceğini söylemiştir. Ws ye ait video eklenmiştir. yetkililer ilgilenirse sevinirim.

Kanıtınızı buraya ticketle bildirin gerekli işlemler yapılır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri