Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Sistem sorunsuzdur çalışıyordur. Test edilmiştir.
Gerekli anlatım videoda yapılmıştır. Ancak izlemek istemeyenler için anlatımı buradan da yapayım.
1) Dosya .rar'dan çıkartılır ve FTP quest dizinine atılır.
2) Putty'ye " cd /usr/game/share/locale/turkey/quest " yazılır
3) " ./qc epver.lua " yazılıp enter'lanır.
4) Oyun içerisinde " /reload q " atılır veya sunucuya " ReBoot " işlemi yapılarak quest aktif hale getirilir.
Videomuz :
Download ve VirüsTotal
2) Dosya.co :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
3) VirüsTotal :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirmek istemeyenler için quest :
Kod:
quest epver_u1u1 begin [/B][/CENTER]
[B]
[CENTER] state start begin
when login begin
chat("10 Saat Oyunumuzda Kaldığınızda 5 Ejderha Parası (EP) Kazanacaksınız")
chat("Karakter Atar Veya Çıkış Yaparsanız Baştan 10 Saat Beklemeniz Gerekmektedir.")
chat("Metin2Almire Fark Yaratıyor!")
timer("eptime3",36000)
end
when eptime3.timer begin
say("Bizden 5 (EP) Kazanacaksın")
say("Bu Çoklu Çar Açıp Bug Yapmayı [ENTER] Engellemek Için Hazırlanmıştır.")
local tamam = select("Hediyeyi Almak İstiyorum","Kapat")
if tamam == 1 then
say("Aşağıya yaz: ")
say_reward("besepistiyorum")
local s = input ( )
if s == "besepistiyorum" then
mysql_query('UPDATE account.account SET coins = coins+5 WHERE id = \\"'..pc.get_account_id()..'\\"')
notice_all(""..pc.get_name().." 10 Saat Oyunda Kalarak 5 (Beş) EP Kazanmıştır.")
notice_all("Metin2Almire İle Farkı Yaşayın!")
timer("eptime23",36000)
cleartimer("eptime3")
return
end
end
end
when eptime23.timer begin
say("Bizden 5 (EP) Kazanacaksın")
say("Bu Çoklu Çar Açıp Bug Yapmayı [ENTER] Engellemek Için Hazırlanmıştır.")
local tamam = select("Hediyeyi Almak İstiyorum","Kapat")
if tamam == 1 then
say("Aşağıya yaz: ")
say_reward("besepistiyorum")
local s = input ( )
if s == "besepistiyorum" then
mysql_query('UPDATE account.account SET coins = coins+5 WHERE id = \\"'..pc.get_account_id()..'\\"')
notice_all(""..pc.get_name().." 10 Saat Oyunda Kalarak 5 (EP) Kazanmıştır.")
notice_all("Metin2Almire İle Farkı Yaşayın!")
timer("eptime3",36000)
cleartimer("eptime23")
return
end
end
end
when logout begin
cleartimer("eptime3")
cleartimer("eptime23")
end
end
end
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba arkadaşlar,
Sistem sorunsuzdur çalışıyordur. Test edilmiştir.
Gerekli anlatım videoda yapılmıştır. Ancak izlemek istemeyenler için anlatımı buradan da yapayım.
1) Dosya .rar'dan çıkartılır ve FTP quest dizinine atılır.
2) Putty'ye " cd /usr/game/share/locale/turkey/quest " yazılır
3) " ./qc epver.lua " yazılıp enter'lanır.
4) Oyun içerisinde " /reload q " atılır veya sunucuya " ReBoot " işlemi yapılarak quest aktif hale getirilir.
Videomuz :
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Download ve VirüsTotal
1) Direk Download : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
2) Dosya.co :Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
3) VirüsTotal : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
İndirmek istemeyenler için quest :
Kod:quest epver_u1u1 begin state start begin when login begin chat("10 Saat Oyunumuzda Kaldığınızda 5 Ejderha Parası (EP) Kazanacaksınız") chat("Karakter Atar Veya Çıkış Yaparsanız Baştan 10 Saat Beklemeniz Gerekmektedir.") chat("Metin2Almire Fark Yaratıyor!") timer("eptime3",36000) end when eptime3.timer begin say("Bizden 5 (EP) Kazanacaksın") say("Bu Çoklu Çar Açıp Bug Yapmayı [ENTER] Engellemek Için Hazırlanmıştır.") local tamam = select("Hediyeyi Almak İstiyorum","Kapat") if tamam == 1 then say("Aşağıya yaz: ") say_reward("besepistiyorum") local s = input ( ) if s == "besepistiyorum" then mysql_query('UPDATE account.account SET coins = coins+5 WHERE id = \\"'..pc.get_account_id()..'\\"') notice_all(""..pc.get_name().." 10 Saat Oyunda Kalarak 5 (Beş) EP Kazanmıştır.") notice_all("Metin2Almire İle Farkı Yaşayın!") timer("eptime23",36000) cleartimer("eptime3") return end end end when eptime23.timer begin say("Bizden 5 (EP) Kazanacaksın") say("Bu Çoklu Çar Açıp Bug Yapmayı [ENTER] Engellemek Için Hazırlanmıştır.") local tamam = select("Hediyeyi Almak İstiyorum","Kapat") if tamam == 1 then say("Aşağıya yaz: ") say_reward("besepistiyorum") local s = input ( ) if s == "besepistiyorum" then mysql_query('UPDATE account.account SET coins = coins+5 WHERE id = \\"'..pc.get_account_id()..'\\"') notice_all(""..pc.get_name().." 10 Saat Oyunda Kalarak 5 (EP) Kazanmıştır.") notice_all("Metin2Almire İle Farkı Yaşayın!") timer("eptime3",36000) cleartimer("eptime23") return end end end when logout begin cleartimer("eptime3") cleartimer("eptime23") end end end
Paylaşım için teşekkürler...
Online olduğu için EP ile ödüllendirmeyi düşünmüşsün güzel bir yöntem ama ufak bir sorun var.
Oyundan çıkması halini geçtim yaptığın sistem karakteri tamamen 1 haritaya bağlıyor yani yaptığın sistem karakteri açık bırakıp adamın evden çıkıp gezmesini yada uyumasını istemek gibi bir şey, uzun lafın kısası oyuncuya 10 saat boyunca karakterin açık olsun ve afk ol ne yapıyorsan yap demiş gibisin bu durumda.
Buna çözüm olarak oyunda geçirdiği süreyi mysql'den çek ve o süreye göre ödüllendir mesela; 12 saat (720 dakika) lık periyotlar oluştur ve her 720 dakikaya ödül verebilirsin biraz kontrol sistemi filan yaptın mı rahatlıkla kodlanacak bir şey.
kolay gelsin...
quest Gayet Güzel Görünüyor.
Paylaşım İçin Teşşekürler Paylaşımın devamını beklıyorum.
Rica ederim.
İyi forumlar dilerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)