noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Maxmi Files Script Haline Getirildi [Bilisim Tarzi]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByGenc24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkürler

ben sadece kendim oynucağım kimsenın bağlanmadığı kolay kurabileceğim bir server istiyorum virtual box ile denedim server bağlantı hatası alıyorum kullancı adı ve şifre yazdıktan sonra

windows 8.1 kullanıyoum laptop var internetim 3g modem
kurduğu server bu http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2898745-vhd-gt-maxmi-files-v123-vhd.html

3 kere denedm video izledim nerde hata yaptım bilmiyorum bağlanmıyor

Kardeş o zaman pc ye öncelikle VMware Workstation 9.1 indir. Daha sonra bu dosyayı indir:

Kurulum için kaynak video olarak da:
Buradan kurulumu gerçekleştirebilirsin. Fakat bu Exski bağlantısı ile kurulum yapmaktadır ama izleyeceğin yol aynıdır. Kurulumu gerçekleştiremezsen PC ne bağlanıp kurulum için gerekli yardımda bulunabilirim. Senin WMware programını indirince mesaj atman yeterli. Kolay gelsin, iyi forumlar...

sağolasın kardeş başka server filesin varmı ?

Şuan elimde başka bir dosya mevcut değil kardeş bu dosya kullanım için idealdir. Zamanla files üzerinde çalışarak gerekli editlemeleri yapıp paylaşacağım. Yorum için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
kardeş o zaman pc ye öncelikle vmware workstation 9.1 indir. Daha sonra bu dosyayı indir:

kurulum için kaynak video olarak da:
buradan kurulumu gerçekleştirebilirsin. Fakat bu exski bağlantısı ile kurulum yapmaktadır ama izleyeceğin yol aynıdır. Kurulumu gerçekleştiremezsen pc ne bağlanıp kurulum için gerekli yardımda bulunabilirim. Senin wmware programını indirince mesaj atman yeterli. Kolay gelsin, iyi forumlar...

akşam deneyim metin2 turkey yeniden indirim kurayımmı virtual box kaldırtayımmı bu konuda hiç bilgim yok desem yalan olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri