Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Teşekkürler
ben sadece kendim oynucağım kimsenın bağlanmadığı kolay kurabileceğim bir server istiyorum virtual box ile denedim server bağlantı hatası alıyorum kullancı adı ve şifre yazdıktan sonra
windows 8.1 kullanıyoum laptop var internetim 3g modem
kurduğu server bu http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2898745-vhd-gt-maxmi-files-v123-vhd.html
3 kere denedm video izledim nerde hata yaptım bilmiyorum bağlanmıyor
Kardeş o zaman pc ye öncelikle VMware Workstation 9.1 indir. Daha sonra bu dosyayı indir:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kurulum için kaynak video olarak da:
Buradan kurulumu gerçekleştirebilirsin. Fakat bu Exski bağlantısı ile kurulum yapmaktadır ama izleyeceğin yol aynıdır. Kurulumu gerçekleştiremezsen PC ne bağlanıp kurulum için gerekli yardımda bulunabilirim. Senin WMware programını indirince mesaj atman yeterli. Kolay gelsin, iyi forumlar...
sağolasın kardeş başka server filesin varmı ?
Şuan elimde başka bir dosya mevcut değil kardeş bu dosya kullanım için idealdir. Zamanla files üzerinde çalışarak gerekli editlemeleri yapıp paylaşacağım. Yorum için teşekkür ederim.
Son düzenleme:
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim. Güncel arkadaşlar...
kardeş o zaman pc ye öncelikle vmware workstation 9.1 indir. Daha sonra bu dosyayı indir:
kurulum için kaynak video olarak da:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buradan kurulumu gerçekleştirebilirsin. Fakat bu exski bağlantısı ile kurulum yapmaktadır ama izleyeceğin yol aynıdır. Kurulumu gerçekleştiremezsen pc ne bağlanıp kurulum için gerekli yardımda bulunabilirim. Senin wmware programını indirince mesaj atman yeterli. Kolay gelsin, iyi forumlar...
akşam deneyim metin2 turkey yeniden indirim kurayımmı virtual box kaldırtayımmı bu konuda hiç bilgim yok desem yalan olmaz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)