- Konular
- 12
- Online süresi
- 3h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 73
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim üzere Maxmi Files'ini Scrip haline getirerek sizlerle paylaşmak istedim. Pack dosyasi uzun sürdüğü için henüz pack dosyasını yükleyemedim zaten maxminin packi ile aynı. Files üzerinde henüz bir çalışmam yoktur. Şimdilik Putty Script üzerine yoğunlaştım ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Dosyalarda en ufak bir virüs yoktur kendi lisanslı ESET Programımla taratarak yükledim. Amacım artık normal kişilerde bilişim gibi bir Scritpt ve DDos Korumasına sahip olsunlar. Bunun için gittim özel site açtım
Bu konuda baya bir araştırma yaptım ve olabildiğimce iyi bir firewall dosyası oluşturmaya çalıştım. (Bunun için turkmmo sitesinden tutun da sağlam hacker Freebsd forumlarına kadar inceledim.) Fakat kafama takılan soru şu metin2 için çok fazla port veriyorlar bunun sebebini bir türlü çözemedim. (Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim) Ben firewall.sh de Port adı altındaki bölüme 8 CH nin de portunu kodladım işlevi ise en fazla 10 atak sonrası saldiri yapan ipyi blockluyor (yani araştırmalarımda o şekilde) Dilerseniz kendiniz değiştirirsiniz. Hepsini elimle tek tek ayarladım arkadaşlar tabi örnek scriptlerden de alıntılarım oldu her kodu bilemem ya
Size Mysql 5.0 Kurulumundan Port ve Eksik Lib Dosyasına kadar hepsini scripte kodladım arkadaşlar. Aşağıda vereceğim kurulum.sh dosyasını root içerisine atınız. Ekstradan Mysql kurulumu yapmak istemeyen arkadaşlar için de putty.sh adı altında 2. bir sh dosyası paylaşacağım. Sadece aciklari kapatmak isteyen arkadaşlar için de yaziniz diye bir dosya hazirladim. Açıkları kapatacak arkadaşlar için Üst taraf Mysql kurulumunun devamını içeriyor dikkate almayınız. Şimdi de Maxmi Files üzerinde çalışarak iyi bir files oluşturmaya çalışacağım ve aynı linke ekleyeceğim güncellemeleri konumda belirtirim. Umarım bir yorumu veya rapi çok görmezsiniz arkadaşlar 
NOT: kurulum.sh ve putty.sh dosyasını root içerisine atınız. Scripte bir problem varsa belirtiniz arkadaşlar.
----------------------------------------HİLESİZ VE AÇIKSIZ BİR OYUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ----------------------------------------
Bu konuda baya bir araştırma yaptım ve olabildiğimce iyi bir firewall dosyası oluşturmaya çalıştım. (Bunun için turkmmo sitesinden tutun da sağlam hacker Freebsd forumlarına kadar inceledim.) Fakat kafama takılan soru şu metin2 için çok fazla port veriyorlar bunun sebebini bir türlü çözemedim. (Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim) Ben firewall.sh de Port adı altındaki bölüme 8 CH nin de portunu kodladım işlevi ise en fazla 10 atak sonrası saldiri yapan ipyi blockluyor (yani araştırmalarımda o şekilde) Dilerseniz kendiniz değiştirirsiniz. Hepsini elimle tek tek ayarladım arkadaşlar tabi örnek scriptlerden de alıntılarım oldu her kodu bilemem ya
Size Mysql 5.0 Kurulumundan Port ve Eksik Lib Dosyasına kadar hepsini scripte kodladım arkadaşlar. Aşağıda vereceğim kurulum.sh dosyasını root içerisine atınız. Ekstradan Mysql kurulumu yapmak istemeyen arkadaşlar için de putty.sh adı altında 2. bir sh dosyası paylaşacağım. Sadece aciklari kapatmak isteyen arkadaşlar için de yaziniz diye bir dosya hazirladim. Açıkları kapatacak arkadaşlar için Üst taraf Mysql kurulumunun devamını içeriyor dikkate almayınız. Şimdi de Maxmi Files üzerinde çalışarak iyi bir files oluşturmaya çalışacağım ve aynı linke ekleyeceğim güncellemeleri konumda belirtirim. Umarım bir yorumu veya rapi çok görmezsiniz arkadaşlar 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT: kurulum.sh ve putty.sh dosyasını root içerisine atınız. Scripte bir problem varsa belirtiniz arkadaşlar.
----------------------------------------HİLESİZ VE AÇIKSIZ BİR OYUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ----------------------------------------
Son düzenleme:
- Konular
- 12
- Online süresi
- 13h 59m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 132
- DevLira
- 0
kardeş sabit ip server kurdunmu hiç bilgin varmı
- Konular
- 12
- Online süresi
- 3h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 73
- DevLira
- 0
kardeş sabit ip server kurdunmu hiç bilgin varmı
Sabit ip derken kastın VDS Server mi yoksa Virtual PC üzerinden No-ip ile yapılan mı kardeş?
- Konular
- 3
- Online süresi
- 5d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 3,118
- DevLira
- 0
sağolasın kardeş başka server filesin varmı ?
- Konular
- 12
- Online süresi
- 13h 59m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 132
- DevLira
- 0
Sabit ip derken kastın VDS Server mi yoksa Virtual PC üzerinden No-ip ile yapılan mı kardeş?
ben sadece kendim oynucağım kimsenın bağlanmadığı kolay kurabileceğim bir server istiyorum virtual box ile denedim server bağlantı hatası alıyorum kullancı adı ve şifre yazdıktan sonra
windows 8.1 kullanıyoum laptop var internetim 3g modem
kurduğu server bu http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2898745-vhd-gt-maxmi-files-v123-vhd.html
3 kere denedm video izledim nerde hata yaptım bilmiyorum bağlanmıyor
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)