mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

# Sorunlar ve Öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TanidikGeldi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1- Herkes bir level kasma sorunu yaşıyor. Emek server fakat bir yerden sonra kasmak cidden zor. 95'e kadar kastıktan sonra catacomb a gitmemiz gerekiyor çünkü başka düzgün kasılacak yer yok burda da exp az. Catacombdaki slotları arttırsanız hem kasılmak açısından iyi olur hemde çoğu arkadaşımız boş yer aramaz.

2- A.Turkuaz zırhları bir arkadaşımız bununla ilgili konu açmıştı fakat ben yinede dile getirmek istiyorum. Türkteki gibi parlayabilir görünüş açısından hem güzel olur hemde oyun biraz daha canlanır.

3- Son güncellemeden sonra kasarken catacombda oyun atma sorunu başladı slotları çekip tam kesecekken oyun atıyor. En kısa sürede düzeltilirse güzel olur.

4- Bugün güncellemeden kasılırken statü atlasam bile statü arttırma yeri gelmiyor o kadar level kastım fakat statü geliştiremedim buna nasıl bir çözüm geliştireceksiniz bilmiyorum fakat düzeltilirse sevinirim.

5- Oyunda hileler kapanmasına rağmen hala kullananları görüyorum. Bu hileler yüzünden çoğu oyunu bırakan veya gelip tekrardan vazgeçenleri biliyorum. Hileler artık kökten çözüm bulunsun. Hilesiz bir oyun istiyoruz.

6- Bunun içinde konu açıldı ama artık turkuaz zırhları büyülü metalle dönüştürülmüyor ve yanma ihtimalide var. Bu konuyu şöyle yorumlamak istiyorum zaten +8 - +9 basmak ölüm hele turkuazları basmak için hemen çok şanslı olman gerekiyor . Ya turkuazların + basım şansı yükselsin yada turkuaz zırhları tekrardan metalle basılsın . Şansız bir kişi için ortalama +8 den +9 a turkuaz basma süresi 3 ay sürer.

7- Herkesin aklında olan bir soru daha var tabi. Türkte bile 2K HP , 20 oranlı örneğin ölümsüz efsunu gelebilirken burda böyle olması biraz saçma oluyor . Tamam hp için diyelim 1.5K HP koydunuz nesne markette HP li çöl, dizlik vs. şeyler satmak için yapılmış olabilir ama ölümsüzlük gibi şeylerin oranları neden 15 ?

8- Kahramanlık ödülleri ne zamana aktif olacak. Ve ödüller ne olacak şimdiden para kasarken arkadaşların derecesi 30K olanlar var. Ve herkes ödülü bekliyor en kısa zamanda koyulması gerekli.

9- İlerleyen zamanlarda diğer serverlarda pek ilgilenilmedi ama bu emek server olduğu için bir lonca savaşı etkinliğinin oyunu canlandıracağını düşünüyorum . Lonca savaşları etkinliği yapılırsa güzel olabilir.

10- Beta zırhlarının +9 unun efsununu o kadar sormama rağmen bir bilgi alamadım kaç büyü savunması vereceği hakkında bir bilgi verir misiniz?

11- Nesne markete konulacak şeyler hakkında en azından bir ön bilgi yapsanız da emeğimizin tehlikede olup olmadığını tam anlamıyla anlasak . Yani konulacak şeyin emeğimizi boşa çıkarmayacağını bilsek iyi olur.

Bazı şeyleri arkadaşlar yazmıştı. Ben sadece toplu şekilde düzenlemek istedim. İlgilenilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
​Şu yazdıklarıma bir bakılsa aslında çok iyi olacak. Hala oyun atma sorunu statü gelmeme sorunu devam ediyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri