HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu kadar basitmi bu kadar kişinin emeğini silmek?. Bakın 5 yıldır sever yönetiyorsunuz , demişsinizki ilk girdiğimde hiç bir şey bilmiyordum ama arıtk öğrendim. Bu en son açtığınız server emek server diğerlerinden farklı. Bir adam ruhsuzunu 900m harcıyor 1t harcıyor +9 yapıyor metalle çeviriyor 2. de geçiyor. Bir başka adam 1 gün sonra yine aynı meblağlar ile +9 ruhsuz basıyor ama metal yok yakıyor. Şimdi bana burdaki eşitliği hakkı hukuku adaleti söylermisin? Madem açık vardı açığı kullanan banlanacak. Aama öyle bişeyde olamaz çünkü 20 kişi değil kullanan 200 kişi. Oyunda herkes metali biliyordu adam beyinsizmide metal yerine epicte basacaktı yanma ihtimaline karşın?
Emeğim kuş oldu uçtu avcının biri çıktı vurdu. Ben şimdi hangisine ağlayım emeğimin gitmesinemi avcımın emeğimi yemesinemi?
Dönüşümlerde şans oranını arttırabilirim bunun dışındada yapabileceğim birşey kalmadı büyülü metal ile.
Dönüşüm oranları %100 olursa iş çözülür. 23 kişi olsa bile azımsancak bir sayı değil. Büyülü metal kaldırıldıysa dönüşümlerin %100 olması şart.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)