HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@erdemaa;
BANA BUNU YAZDIN YAW ARKADASIM BEN HAKSIZ YERE BAN YIYIYORUM BANI ATAN YONETICI DIYORSUN NE YANI SIRF YONETICI DIYE KAFASINA GORE BAN ATACAK DIYE BIR KURALMI VAR ?
SIRF YONETICI DIYE BANA RAST GELE BAN ATAMAZ BUG MUS
NE BUGU ARKADASIM YAW WALLAHI PES PARA URUNA BU KADARDA HAK YENMEZ
UNUTMAYINKI YEDIGINIZ BU EMEKLERIN OBUR DUNYADA HESABI ÇOK SHORTY ELBET BIR GUN GORUSURUCEZ
YONETIM ISTIFA ETMELI BENCE SINIRSIZ BAN ATIYORSUNUZ HAKSIZ YERE BARI BAN SURESINI AZALT MADEM BIR HATAM VAR KANIT YOK SS YOK
NEYIN KAFASI BU YA NE İÇDİNİZ SİZ
@admin; @Shorty; @erdemaa; @Sacha; @DN Angel;
LUTFFEN BİŞEYLER YAPIN YAWW HAKSIZ YERE BAN YEDIM 500TL LIK ITEMLERIM GITTI
Cevap vermiş bu konu da http://www.turkmmo.com/elym2-bug-ve-...-ediyorum.html Shorty.
Biz bir şey yapamayız banı atan üst görevli.
BANA BUNU YAZDIN YAW ARKADASIM BEN HAKSIZ YERE BAN YIYIYORUM BANI ATAN YONETICI DIYORSUN NE YANI SIRF YONETICI DIYE KAFASINA GORE BAN ATACAK DIYE BIR KURALMI VAR ?
SIRF YONETICI DIYE BANA RAST GELE BAN ATAMAZ BUG MUS

NE BUGU ARKADASIM YAW WALLAHI PES PARA URUNA BU KADARDA HAK YENMEZ
UNUTMAYINKI YEDIGINIZ BU EMEKLERIN OBUR DUNYADA HESABI ÇOK SHORTY ELBET BIR GUN GORUSURUCEZ
YONETIM ISTIFA ETMELI BENCE SINIRSIZ BAN ATIYORSUNUZ HAKSIZ YERE BARI BAN SURESINI AZALT MADEM BIR HATAM VAR KANIT YOK SS YOK

NEYIN KAFASI BU YA NE İÇDİNİZ SİZ
@admin; @Shorty; @erdemaa; @Sacha; @DN Angel;
LUTFFEN BİŞEYLER YAPIN YAWW HAKSIZ YERE BAN YEDIM 500TL LIK ITEMLERIM GITTI
Moderatör tarafında düzenlendi:
karakter adın nedir ? bakayım neyden dolayı yemişin banı ?
su noktaya da deyinmek isterim biz size neden boş yere ban atalım ? mantıklı bir açıklama yap ?
su noktaya da deyinmek isterim biz size neden boş yere ban atalım ? mantıklı bir açıklama yap ?
karakter adın nedir ? bakayım neyden dolayı yemişin banı ?
Nıck: lM4T4DORl
Sv: Ely#2
ÇARIMA BUGDAN SURESIZ BAN YEDI DIYOR SHORTY AMA BEN NE BUG YAPDIM NEDE HILE KULLANDIM YAHU KANIT ISTIYORUM YOK NERDEN GELDI BU SINIRSIZ BAN NE YAPDIM ??? @Shorty; @DN Angel; @erdemaa; @Sacha;
Moderatör tarafında düzenlendi:
caner öncelikle sakin ol DN Angel bir baksın, Shorty'de elbet yanıt verir heralde user kaybetmek istemez shorty'de çünkü ely2 ' nin durumu mağlum inş güzel haber verirler tek beklentim bu . 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)