Adam Gıbı TS Nıze Geldim 7X Kullanmana Rağmen Inkar Ettın. TS Ye gel konuscaz Dedın tamam Dedım Geldım Pişman Oldum 2 3 Tane Velet Başladınız ana Bacı Katmaya Yaşınız Belliki -15 Ama Sebepsız Banlatcam Dediğin Çarımı Bıraktım Loncandan Ne kadar Delikanlı Varsa Hodri Meydan 1 haftaya Nerde Gorurusem Yerden Kaldırmıyacağım Sızı
Saygılarımızla BloodyAngeL , BloodyDaggeR BloodyShıeld
Saygılarımızla BloodyAngeL , BloodyDaggeR BloodyShıeld

Adam Gıbı TS Nıze Geldim 7X Kullanmana Rağmen Inkar Ettın. TS Ye gel konuscaz Dedın tamam Dedım Geldım Pişman Oldum 2 3 Tane Velet Başladınız ana Bacı Katmaya Yaşınız Belliki -15 Ama Sebepsız Banlatcam Dediğin Çarımı Bıraktım Loncandan Ne kadar Delikanlı Varsa Hodri Meydan 1 haftaya Nerde Gorurusem Yerden Kaldırmıyacağım Sızı
Saygılarımızla BloodyAngeL , BloodyDaggeR BloodyShıeld![]()
Hakeden hakettiği muameleyi görüyor. Bırak adamlık sende kalsın.
Saygılarımızla BloodyAngeL , BloodyDaggeR BloodyShıeld![]()
Aslında küfür ettikleri anı video ya çeksen destek sisteminden göndersen ıp ban atılırdı. ama burda böyle konuşman senin yararına kötü karşılanır. çünkü işin içerisine tehdit karışmış. bana göre.