HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adam Gıbı TS Nıze Geldim 7X Kullanmana Rağmen Inkar Ettın. TS Ye gel konuscaz Dedın tamam Dedım Geldım Pişman Oldum 2 3 Tane Velet Başladınız ana Bacı Katmaya Yaşınız Belliki -15 Ama Sebepsız Banlatcam Dediğin Çarımı Bıraktım Loncandan Ne kadar Delikanlı Varsa Hodri Meydan 1 haftaya Nerde Gorurusem Yerden Kaldırmıyacağım Sızı
Saygılarımızla BloodyAngeL , BloodyDaggeR BloodyShıeld
Saygılarımızla BloodyAngeL , BloodyDaggeR BloodyShıeld

Adam Gıbı TS Nıze Geldim 7X Kullanmana Rağmen Inkar Ettın. TS Ye gel konuscaz Dedın tamam Dedım Geldım Pişman Oldum 2 3 Tane Velet Başladınız ana Bacı Katmaya Yaşınız Belliki -15 Ama Sebepsız Banlatcam Dediğin Çarımı Bıraktım Loncandan Ne kadar Delikanlı Varsa Hodri Meydan 1 haftaya Nerde Gorurusem Yerden Kaldırmıyacağım Sızı
Saygılarımızla BloodyAngeL , BloodyDaggeR BloodyShıeld![]()
Hakeden hakettiği muameleyi görüyor. Bırak adamlık sende kalsın.
Saygılarımızla BloodyAngeL , BloodyDaggeR BloodyShıeld![]()
Aslında küfür ettikleri anı video ya çeksen destek sisteminden göndersen ıp ban atılırdı. ama burda böyle konuşman senin yararına kötü karşılanır. çünkü işin içerisine tehdit karışmış. bana göre.