SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

Bu serverda yaşanan bir sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan feyyass
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

beyler bildiğimiz üzere player yoğunluğu jinno(mavi bayrak) üzerinde.
ben diyorum ki bir sınır bir kota konulsa,oyuncular shinsoo(kırmızı) ve chunjo(sarı) ya dağıtılsalar böylece oyun sadece mavi bayrak üzerinde geçmese.hem lag sorununa bir çözüm olmuş olur bence.ch1 jinno 1.köyünde rahat dolasamıyoruz.bu sadece bir öneri ve sadece ely 4'te yaşanan bir sorun olduğu için konuyu burada açtım.
oyunda ban yedik ama fikirlere ban işlemez :p

Bence öyle bir şey imkansız bu vakitten sonra oyundaki maviler tamamen yerli oldular oyunda çok sıkıntı olur yeni gelen userler rahat rahat kasılamazlar birde o açıdan bakılması lazım.

demek istediğim kırmızı ve sarı bayraklar boşuna duruyor.arada bi uğrayın 3-5 kişi var.bence herkesi bir yerde toplamaktansa 3 farklı bayrağa dağıtmak daha güzel olur.hatırladığım kadarıyla m2-tr'de ülke savasları oluyordu.bu tarz etkinlikler düzenlenebilir.bu uçuk fiyatlar düşürülebilir.dediğim gibi sadece bi öneriydi bu

Kimsenin seçimine karışamayız maalesef herkes istediği bayrağı seçmekte özgür , ticaret yapıp çarlar kasılınca zaten bayrak değiştirmeler olacaktır şimdilik idare etmelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri