HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kimse benim adamlıgımı sorgulayamaz ben sizin gibi emek hırsızı ve şerefi olmayan bi insan degilim , hile kullanmam , hile kullananın ss sini alırım. Senin hiç bişeyden haberin yok sanırım.
Dün Sevgili Saygılı Lideriniz (!) İsaAygan35x (RC) de adamını banlatmamam için söz istedi , Ama tabi senin bundanda haberin yok İsterseniz Affetmezteam ın elimdeki tüm ss lerini atayım , ben adamı tehdit etmem bitiririm.)) Siz adam olun ondan sonra benimle rekabet etmeye çalışın.
Şehirde gezmememin tek sebebide Ban yemiş olmam.
Aragon adlı karaktersiz , Beni delirtip küfür etmemi sağladı ve küfür ettim ss mi aldı ve atmıyacagını söyledi , Sevgili annesi vefaat etmiş ve bana öldüğünü söyledi üzüldüm , yardım etmek istedim ve 200m + Birde çelik düşürmesini sağladım , Bunların üzerine Aragon adlı Karakter , ss mi atmıyacagımı ve senin ban yemene göz yummuyacagını söyledi , Bende teşekkür ettim ve oradan ayrıldım , 5 dakika geçmeden hesabım engellendi ve bana bi pm attı ' HAHAHAHAHAHAHAHHAHA İTEMLERİN GİTMEDİ BARİ' dedi.
Benim bu oyunda tek korktugum şey herkezin para ugruna karakterini ve şerefini satması. Hiç birşeyden Korkmam ama bundan korkarım.
Hadi EYVALLAH
Size bi önerim var bu adama bulasmayın h epinizi ...... Bu adamı voltrondan jüpiterden tanıyorum ve hile kullandıgı hiç sanmıyorum
Bak şimdi asi ergen beni iyi dinle. Kafandan senaryo uydurma. Kestiğin slota daldım diye anneme küfür ettin xDiYaRBaKiRx denen şahsiyetle birlikte. Ben de videonu aldım daha sonra pm'den köpek gibi yalvardığını bir sen biliyorsun bir ben. Onun için kafandan senaryo uydurma. Bunlara kendin bile inanmıyorsun,başkasının inanmasını bekliyorsun. Ben hiçbir haksızlığa gelemem buna da gelemeyip banlattırdım seni. Haddini aşma. Bir daha da rahmetli annemin adını ağzına alma,olay başka boyutlara taşınır haysiyetsiz herif! Küçücük boyunla çok ahkam kesmeye başladın sen,şu banın açılsın tokatlamaya devam edeceğim merak etme. Şimdi yol al.
Hadi ssleri atsana buraya ben kimsenin annesine bacısana küfür etmem İlk yalanın ortaya çıktı , Haksızda olsam ben kimseye yalvarmam bunuda böyle bil .
Kocanı mı savunuyorsun hayırdır?
Kendi validenin ( annenin ) isminin geçmesini istemiyorsum ama bizi tip tip laflar etmesini biliyon.
ALLAH BÜYÜK COK BÜYÜK

)) Siz adam olun ondan sonra benimle rekabet etmeye çalışın.