darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Benimle uğraşma iyi oku !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KODESAFFETMEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şöyle bi başlangıç yapayım , Sen emek hırsızının tekisin artık bunu bütün AFFETMEZ TEAM biliyor.

Aygandan ve bizim loncadan herkesle uğraştın kimseye bişey yapamadan yaptıysanda photoshop'unla bi yere kadar geldin ;)
Ama sana şunu söliyim elinde video'm yoksa hiç bi şekilde bişey yapamazsın video da yaparsın photoshop unu bi yere kadar anlatabiliyommu sana ?
Hani sen korkudan yanımıza bile gelemiyosun şehirde gözükmüyosun bile rc çağırıyoruz gelmiyosun korkma bu kadar bizden. Adamım diye geçiniyosun ya sen " SANALDA ADAM REAL'DE MADAMSIN ;) " şimdi yol al kiminle uğraştığının farkına var !

Yetkililere mesajım şudur ;
BU TÜR YAPILAN PHOTOSHOPLARA İFTİRA ATANLARA KARSI BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLUP EMEK VERİP BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞANLARIN PEŞİNDE KOŞMAKTANSA BÖYLE İNSANLARIN PEŞİNDEN KOŞUN !

x885an.jpg

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şöyle bi başlangıç yapayım , Sen emek hırsızının tekisin artık bunu bütün AFFETMEZ TEAM biliyor.

Aygandan ve bizim loncadan herkesle uğraştın kimseye bişey yapamadan yaptıysanda photoshop'unla bi yere kadar geldin ;)
Ama sana şunu söliyim elinde video'm yoksa hiç bi şekilde bişey yapamazsın video da yaparsın photoshop unu bi yere kadar anlatabiliyommu sana ?
Hani sen korkudan yanımıza bile gelemiyosun şehirde gözükmüyosun bile rc çağırıyoruz gelmiyosun korkma bu kadar bizden. Adamım diye geçiniyosun ya sen " SANALDA ADAM REAL'DE MADAMSIN ;) " şimdi yol al kiminle uğraştığının farkına var !

BU TÜR YAPILAN PHOTOSHOPLARA İFTİRA ATANLARA KARSI BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLUP EMEK VERİP BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞANLARIN PEŞİNDE KOŞMAKTANSA BÖYLE İNSANLARIN PEŞİNDEN KOŞUN !

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Kimse benim adamlıgımı sorgulayamaz ben sizin gibi emek hırsızı ve şerefi olmayan bi insan degilim , hile kullanmam , hile kullananın ss sini alırım. Senin hiç bişeyden haberin yok sanırım.
Dün Sevgili Saygılı Lideriniz (!) İsaAygan35x (RC) de adamını banlatmamam için söz istedi , Ama tabi senin bundanda haberin yok İsterseniz Affetmezteam ın elimdeki tüm ss lerini atayım , ben adamı tehdit etmem bitiririm. :))) Siz adam olun ondan sonra benimle rekabet etmeye çalışın.
Şehirde gezmememin tek sebebide Ban yemiş olmam.
Aragon adlı karaktersiz , Beni delirtip küfür etmemi sağladı ve küfür ettim ss mi aldı ve atmıyacagını söyledi , Sevgili annesi vefaat etmiş ve bana öldüğünü söyledi üzüldüm , yardım etmek istedim ve 200m + Birde çelik düşürmesini sağladım , Bunların üzerine Aragon adlı Karakter , ss mi atmıyacagımı ve senin ban yemene göz yummuyacagını söyledi , Bende teşekkür ettim ve oradan ayrıldım , 5 dakika geçmeden hesabım engellendi ve bana bi pm attı ' HAHAHAHAHAHAHAHHAHA İTEMLERİN GİTMEDİ BARİ' dedi.
Benim bu oyunda tek korktugum şey herkezin para ugruna karakterini ve şerefini satması. Hiç birşeyden Korkmam ama bundan korkarım. Ve gelelim son konuya ; 3 gündür banlı bi adam geceleri hileyle kasamaz ki (yok) nekadar saçma bi suclamada bulundugunu bu mesajı okudukdan sonra sende anlıycaksın. Shorty Benim tüm hesabımı incelesin hatta Team W. vereyim bilgisayarıma baksın Eğer hile ile ilgili bulursa hayatımın sonuna kadar metin2 oynamam. Bilirsiniz ben sözümün eri bi insanım.

Hadi EYVALLAH
Merak Etmeyin Arkadaşlar Herkes Hak Ettiği Değeri Görüyor Oyunda.

Senin burada ki çağırışın bir nevi adama hakaret birine bir şey diyeceksen bu özele girer özelden mesaj atarsın. Millete karşı onu rencide edecek onu küçük düşürecek hallere koymayacaksın. Adamlıktan bahsetmek bu konuda biraz tuhaf kaçmaz mı sence ? Adamı Herkesin İçinde Rencide Ederek Adamlık Yapmıyorsun. Gm Özel Mesajla Bu Adam Şöyle Yaptı Diyebilirsin. Bazen ben öyle SS Alıyorum Videosu olmadan ben yalan mı söylemiş oluyorum adam olmamış mı oluyorum. Bu konuda biraz mantıklı ol.

Bak şimdi kardeşim senin dediklerine katılıyorum ama bir de benim açımdan bak ?
Bu adam dediğimiz insan loncadan attık diye bizimle uğraşıyor elinden geleni yapıyor banlatmak için , Eline ne geçiyor aygan 2 kez ban yedi ne oldu ? 3. ye yine geldik en fazla 2 saatte itemleri yaptık skilleri p yaptık ne oldu hiç bişey kaybedilen tek şey zaman. Ve bunun gibi insanlara da gm lerin inanıp emek veren insanların suçsuz olduğu bi konuda haksız yere hesaplarının kapatılması. Belki yetkililer bu mesajları kaale bile almayacak ama biraz dikkatli olursalar daha iyi olabilir.

Ben bu adamla konuştum ama laftan anladığı varmı ? Yok bende artık verilen emeklerin bi hiç uğruna gitmemesi için ne olursa olsun konuyu açmaya karar verdim iyimi kötümü yaptım bilmiyorum ama burda yapılan haksızlık bana karşı olan bu adam dediğimiz tövbe tövbe neyse. Sabah ortalıkta yok gece gidiyor hileyle kasıyor ve gm ler sadece bizim loncayı izliyor neden ? RAKI - BALIK 2 günde +95 olduğu için adamların şehire indiği yok potlarını dahi biz götürüyoruz o derece durmaksızın kasılıyorlar ki. Bu insan bu adamlarlada uğraşacak. Neyse sen beni inşallah anlamışsındır daha uzun yazmaya gerek yok.

x885an.jpg

Kimse benim adamlıgımı sorgulayamaz ben sizin gibi emek hırsızı ve şerefi olmayan bi insan degilim , hile kullanmam , hile kullananın ss sini alırım. Senin hiç bişeyden haberin yok sanırım.
Dün Sevgili Saygılı Lideriniz (!) İsaAygan35x (RC) de adamını banlatmamam için söz istedi , Ama tabi senin bundanda haberin yok İsterseniz Affetmezteam ın elimdeki tüm ss lerini atayım , ben adamı tehdit etmem bitiririm. :))) Siz adam olun ondan sonra benimle rekabet etmeye çalışın.
Şehirde gezmememin tek sebebide Ban yemiş olmam.
Aragon adlı karaktersiz , Beni delirtip küfür etmemi sağladı ve küfür ettim ss mi aldı ve atmıyacagını söyledi , Sevgili annesi vefaat etmiş ve bana öldüğünü söyledi üzüldüm , yardım etmek istedim ve 200m + Birde çelik düşürmesini sağladım , Bunların üzerine Aragon adlı Karakter , ss mi atmıyacagımı ve senin ban yemene göz yummuyacagını söyledi , Bende teşekkür ettim ve oradan ayrıldım , 5 dakika geçmeden hesabım engellendi ve bana bi pm attı ' HAHAHAHAHAHAHAHHAHA İTEMLERİN GİTMEDİ BARİ' dedi.
Benim bu oyunda tek korktugum şey herkezin para ugruna karakterini ve şerefini satması. Hiç birşeyden Korkmam ama bundan korkarım. Ve gelelim son konuya ; 3 gündür banlı bi adam geceleri hileyle kasamaz ki (yok) nekadar saçma bi suclamada bulundugunu bu mesajı okudukdan sonra sende anlıycaksın. Shorty Benim tüm hesabımı incelesin hatta Team W. vereyim bilgisayarıma baksın Eğer hile ile ilgili bulursa hayatımın sonuna kadar metin2 oynamam. Bilirsiniz ben sözümün eri bi insanım.

Hadi EYVALLAH

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri