HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bende yanmadı ama hem yıldırım kusu canım hemde siyah elbisem +8 den cennet dünya canını +8 den +9 yaptım bunları yanlıs bılgı değil geçtiğini gördüm arkadaşlarımın da geçti neresi yanlıs .
Yanlış bilgi tabii ki senin ki geçti diye onlarında geçecek değil öyle olsa bizde A9 turko filan basarken kuleyi kullanırdık. Öyle bir durumda oyunda herkesde A9-B9-C9la dolanırdı.
Hey la Dostum :S o zaman gezelerdi ben bastım geçti 3 arkadaşım bastı geçti 1 sans desek 2 sans desek hadı 3 de sans desek ya 4 :\ oda e**ek sansımı
yeme beni bialder
sen kingsin tamam seni ana muhalefet partisine atıyacagım herseye muhalefet oldugun ıcın
saygılar 
yeme beni bialder
sen kingsin tamam seni ana muhalefet partisine atıyacagım herseye muhalefet oldugun ıcın
saygılar 
cem kardeşim merak etme ben biliyorum zaten +6 ya kadar yanmadığını daha sonrasında yandığına ama sorun o değil zaten sorun bu + basmaların çok zor olması bi arkadaşım daha 1 t harcadı geçmedi trisi +8 bugün gene denedi bu sefer geçti ama benim korkum bu böyle devam ederde param sürekli boşa gider diye korkuyorum + basma oranlarının ufak bi artışı olmalı.