Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Itemlere + basma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lDaTaLal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 866

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bende yanmadı ama hem yıldırım kusu canım hemde siyah elbisem +8 den cennet dünya canını +8 den +9 yaptım bunları yanlıs bılgı değil geçtiğini gördüm arkadaşlarımın da geçti neresi yanlıs .

Yanlış bilgi tabii ki senin ki geçti diye onlarında geçecek değil öyle olsa bizde A9 turko filan basarken kuleyi kullanırdık. Öyle bir durumda oyunda herkesde A9-B9-C9la dolanırdı.

Hey la Dostum :S o zaman gezelerdi ben bastım geçti 3 arkadaşım bastı geçti 1 sans desek 2 sans desek hadı 3 de sans desek ya 4 :\ oda e**ek sansımı :D yeme beni bialder :D sen kingsin tamam seni ana muhalefet partisine atıyacagım herseye muhalefet oldugun ıcın :D saygılar :D

cem kardeşim merak etme ben biliyorum zaten +6 ya kadar yanmadığını daha sonrasında yandığına ama sorun o değil zaten sorun bu + basmaların çok zor olması bi arkadaşım daha 1 t harcadı geçmedi trisi +8 bugün gene denedi bu sefer geçti ama benim korkum bu böyle devam ederde param sürekli boşa gider diye korkuyorum + basma oranlarının ufak bi artışı olmalı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri