HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
+7 triton +8 olsun diye 950m harcadım halen geçmedi ben ne yapmalıyım anlamadım ki oranmı yok harbiden merak ediyorum oran vermedinizmi şu iteme ömrüm çürüdü 2 dakikada şuna bi çare bulmanız şart bu işe para dayanmıyor emeklerim yerle bir oldu
çok zorlanıyorsanız param gitmesin diyorsanız şeytan kulesi zırhcısına çıkın orası garanti.
çok zorlanıyorsanız param gitmesin diyorsanız şeytan kulesi zırhcısına çıkın orası garanti.
Yanlış bilgi vermeyiniz direk geçiyor diye bir şey yok sadece + basma itemi istemiyor ve +6ya kadar yanmıyor sadece.
+7 triton +8 olsun diye 950m harcadım halen geçmedi ben ne yapmalıyım anlamadım ki oranmı yok harbiden merak ediyorum oran vermedinizmi şu iteme ömrüm çürüdü 2 dakikada şuna bi çare bulmanız şart bu işe para dayanmıyor emeklerim yerle bir oldu
Bende ruhsuz bıçağımı 65 kez denedim geçmedi en sonunda arkadaşıma verdim o geçirdi +8 olması çok zor ama +9a geçmesi o kadar zor değil gibi. Geçme oranı
+7=%50
+8=%40
+9=%30
Geçme şansı var önceden daha düşüktü bir konu açtım arttırdılar ama hala aynı gibi

bende yanmadı ama hem yıldırım kusu canım hemde siyah elbisem +8 den cennet dünya canını +8 den +9 yaptım bunları yanlıs bılgı değil geçtiğini gördüm arkadaşlarımın da geçti neresi yanlıs .