darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Bi bakarmısınz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erencan4444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 341

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler dün örümcek zindanında çarımı kasarken bi adam yerdeki tüm paraları topluyordu hile ile bende adama ss aldım dedim.Adam aldınmı diye sordu bende evet dedim sonra hileyi vereyim ss atma dedi.program olmadıgı ss almamıstım zaten bende ver dedim yani kullanmak icin degil foruma atacakdım zaten benim karakterimi bilen bilir bk düşürüp satıyorum 2 günde zorlana celik aldım 2 gündür sürekli pm geliyor ban yiyeceksin ss attım diye demin biri ss ni atmıslar gm de işleme alınacak demiş dedi acaba ban yermiyim

Son düzenleme:
valla arkadaşım onu ' a gir destek bölünmünden mesaj at gmlerle iletişime geç onu burada pek çözen bulunmaz en azından gm yi bilgilendir bu konuda :\

İyi Forumlar.

valla arkadaşım onu ' a gir destek bölünmünden mesaj at gmlerle iletişime geç onu burada pek çözen bulunmaz en azından gm yi bilgilendir bu konuda :\

İyi Forumlar.

haklısında yani hakkız yere ban yiyeceksem o karakteri boşa oynamayayım

sen gene durumu gmlere bildir bende yardımcı olmaya çalışıcam sana ;) tamam ama ne akdar yardım cı olabilir bilmiyorum ?

deneyeceğim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri