noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

2. Sınıf karakter okçu ninja

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BayBird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 558

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar
Okçu ninja oynuyorum. Karakterimi kasmak için dönüşüm küresinden başka
tercih hakkım yok. Bir yabani uşak küresi 140 m bunun düzeltilmesini droplarının artnasını talep ediyorum.

İYİ FORUMLAR

Arkadaşım Genel Depocu Helen de Satılan Tecrübe Yüzüğü ve Normalde Verilen 168 Saatlik Yüzüğü Bir Kullan. Exp Oranı Normalinden Biraz Daha Fazla Gelecektir. Ben Öyle Yaptım.

2,5 saatte 85 level oldum. Sende bir dene bence, okçu karakterinde eline artı dokuz bıçak al kasıl bence zaten SLOTLARIN pek fazla canları yok ;)

105 e kasarken sıkıntı çıkcak ben ordayım 85 level neyse de dönüşüm küresi artsa daha seri kasılırız diye düşünüyorum

Ben şuana dek 14 tane düşürdüm dönüşüm küresi ama tek farkım ben hiç çekme kullanmıyorum çünkü yere çok eşya düşüyor görüp alamıyorum varsa da gidiyor tek tek slot kesmeyi dene gereken yerlerde ve zaten 90 dan sonra server bir hayli zorlanacak 105 öyle kolay olunsa insanın canı sıkılır. bir bakıma sende haklı ola bilirsin o konuda bir şey demiyor tabi ki sorunlar vardır yok demiyoruz ama ellerinden geleni yapıyor sayın gmlerimiz @Shorty; olsun @erdemaa; olsun @Sacha; olsun ve sayamadığım daha bir çok yönetici olsun. Biraz sabır edelim hem onları sıkıntıya katmayalım hem de sinir stres yapmayalım unutma acele iş aksi gider temkinli iş mükemmellikle biter ;)

İyi Forumlar @BayBird;

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri