kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hileler neden engellenmiyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Türk milleti olarak her sansürün önüne geçeriz bir şekilde bu engellenir öteki çıkar bunun sonu yok bence , biraz sabır sadece 1 aya kadar çoğu item pazara düşüp şartlar eşitlenicek o zaman oyuna biraz ağırlık verip hile kullanmış adamları 1 hafta içerisinde yakalamak mümkün,yönetiminde pek yapabilceği bişey olduğunu düşünmüyorum ben.Şuankiler engellenir 2 güne yenisini bulurlar.

Türk milleti olarak her sansürün önüne geçeriz bir şekilde bu engellenir öteki çıkar bunun sonu yok bence , biraz sabır sadece 1 aya kadar çoğu item pazara düşüp şartlar eşitlenicek o zaman oyuna biraz ağırlık verip hile kullanmış adamları 1 hafta içerisinde yakalamak mümkün,yönetiminde pek yapabilceği bişey olduğunu düşünmüyorum ben.Şuankiler engellenir 2 güne yenisini bulurlar.

Mantık şu ; Yasaklar çiğnenmek içindir. Yani o hileyle uğraşmayıp düzgünce kassa çok daha iyi charı olacak ama adamın önüne bir yasak gelmişse illa onu aşacak :)

Bizim TR'yibırakma sebebimiz bu hilelerdi zaten,zamanında sfenks'lede aynı işi tartıştık pm den adamın cevabı aslında herşeyi açıklıyordu ; biz engelliyoruz 2 gün sonra yenisi çıkıyor onuda engelliyoruz yine yenisi çıkıyor , bunun önüne geçilceğini sanmıyorum demişti.Şurdanda bakabilirsin olaya herşeyin legal yolu varken hep illegal yollarını aramıyormuyuz gerçek hayatta burdada aynı şey aslında , TÜRK milleti bu önünde hiç bir engel , kural duramaz . Çözümünü bir bilemedin iki güne üretir :)

Bizim TR'yibırakma sebebimiz bu hilelerdi zaten,zamanında sfenks'lede aynı işi tartıştık pm den adamın cevabı aslında herşeyi açıklıyordu ; biz engelliyoruz 2 gün sonra yenisi çıkıyor onuda engelliyoruz yine yenisi çıkıyor , bunun önüne geçilceğini sanmıyorum demişti.Şurdanda bakabilirsin olaya herşeyin legal yolu varken hep illegal yollarını aramıyormuyuz gerçek hayatta burdada aynı şey aslında , TÜRK milleti bu önünde hiç bir engel , kural duramaz . Çözümünü bir bilemedin iki güne üretir :)

Ya olaya baksana adam 18 saatte sıfırdan 97 level'e char kasıyor bunda hile yok mu gelde şüphe etme

Tam Türkay hileleri engelledi diyelim programcılar durmuyolarkı çalışan yeni hack üretiyorlar bunlara yetişmenin mümkünatı yok ne kadar engellesende zaman geçtikçe bir yolunu bulup hack çalıştırıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri