noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Hileler neden engellenmiyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bir zamanlar Ely3 de oynarken Bize; Çalışan hile varmı varsa söyleyene ödül , söyleyin bizde engelleyelim DİYORDUNUZ!

Şimdi ne oldu da hilelere çözüm bulamıyorsunuz ? Adamlar Şehirde olsun forumda olsun facebook da olsun her yerde hile paylaşıyorlar neden engellemiyorsunuz bu hileleri veya engelleyemiyor musunuz ?

Söyleyin veya Bir açıklama yapın Bilelim yaw !!!

Madem Engelleyemiyorsunuz Serverı uzun süreli bakıma alın her bir sorununu düzeltin öyle açın serverı böyle Oyunmu oynanır , Siz olsanız oynarmısınız Böyle Oyunu ???

Bir zamanlar Ely3 de oynarken Bize; Çalışan hile varmı varsa söyleyene ödül , söyleyin bizde engelleyelim DİYORDUNUZ!

Şimdi ne oldu da hilelere çözüm bulamıyorsunuz ? Adamlar Şehirde olsun forumda olsun facebook da olsun her yerde hile paylaşıyorlar neden engellemiyorsunuz bu hileleri veya engelleyemiyor musunuz ?

Söyleyin veya Bir açıklama yapın Bilelim yaw !!!

Madem Engelleyemiyorsunuz Serverı uzun süreli bakıma alın her bir sorununu düzeltin öyle açın serverı böyle Oyunmu oynanır , Siz olsanız oynarmısınız Böyle Oyunu ???

Bu saaten sonra ELYde hilelere birşey yapılamaz boşuna yazıyoruz

''haklısın haklıyız haklılar'' biz oyuncular ve yönetim takımının arasındaki parodi. onlarında kendilerine göre nedenleri var anlayışlı olmak gerekir illa ki çözülecektir server yeni beklemekte fayda var :ka19:

''haklısın haklıyız haklılar'' biz oyuncular ve yönetim takımının arasındaki parodi. onlarında kendilerine göre nedenleri var anlayışlı olmak gerekir illa ki çözülecektir server yeni beklemekte fayda var :ka19:
Bende Onu diyorum Kardeşim Kapasınlar Serverı Yapsınlar İşlerini Tüm sorunlar Hallolunca Açsınlar Tekrar Çokmu zor bunu yapmak ?

Açıkcası bende anlamış değilim server açıldığı günden bu yana oynayan arkadaşlarımız zar zor 97 level olurken RAKI, BALIK nickli adamlar 1 günde 97 olmuşlar baktım 18 saat oyun süresi ve adam 97 level nasıl oluyor hangi ara item yaptılar hangi ara skil açtılar. İnsan gerçekten hayret ediyor :) @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri