HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ely4de Oyunda Beklenmedik Bir Sorunla Karşılaştım.Bu Sorunu Size Şöyle Açıklıyım Bir İtemi Dönüştürmek İsterken Büyülü Metalle Dönüştürmeye Çalıştım Olmadı Bu Yüzden Epik Suraya Gittim Dönüstürmek İçin Dönüştürmeye Çalıştım Ancak Silahım Yandı Serverin Açıldığı Günden Beri Bu İtemi Yapmak İçin Uğrasıyorum. Bu İtem İçin Çok Para Biriktirdim Efsun Attım Esya Düsürdüm Vs.Ancak Yaptığım Emekler 2Snde Harcandı Ve İtem Epik Surada Yandı Bu Silahın Yanacağı Hakkında Bir Bilgi Bile Yazmamıssınız.Oyundaki Bazı Kisilere Soruyorum Kimse Yandı Demiyor Zaten Bilmiyorlardı.Bende Paramın , Emeğimin Boşa Gitmesini İstemiyorum Bu Yüzden Sizden Bir Ricam Silahımı Geri Getirin @Shorty; @admin; İlgilenmenizi İstiyorum.
Sunucu: Ely4
Nick: xCarpeDiem
Yardımlarınızı Bekliyorum.Desteğe Ve Açtığınız Konuyada Yazdım İlgilenirseniz Sevinirim.
Bu Arada Dönüstürmek İstediğim İtem Şeytan Çıkarma - Keskin Pala- Ejderha Dişi Kılıcına Cevirirken Yandı Bir Çok Kişiye Sordum Herkesin Beta Silahı Büyülü Metalle Dönüsüyormus Benimki Dönüsmediğinden Epik Surada Basmak Zorunda Kaldım Ve Yandı Yardım İstiyorum.
Sunucu: Ely4
Nick: xCarpeDiem
Yardımlarınızı Bekliyorum.Desteğe Ve Açtığınız Konuyada Yazdım İlgilenirseniz Sevinirim.
Bu Arada Dönüstürmek İstediğim İtem Şeytan Çıkarma - Keskin Pala- Ejderha Dişi Kılıcına Cevirirken Yandı Bir Çok Kişiye Sordum Herkesin Beta Silahı Büyülü Metalle Dönüsüyormus Benimki Dönüsmediğinden Epik Surada Basmak Zorunda Kaldım Ve Yandı Yardım İstiyorum.
Son düzenleme:
Aynen Yanmaması Gerek en azından %85 90 ihtimalle geçmesi gerek yaşlar ful lyanıyor itemler yanıyor geçmiyor cok aceleye geldi ve beklediğimizdende zor oldu server.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)