Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Full Offcial TR Tipi OfflineShoplu Wonlu Lycanlı Server Files

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bu filesi kimse almasın 1 haftalık suredede ıslerım var bakamam diyerekgeciştiriyor kendı kaynaklı sorunlarda 1 hafta gozetmeksızın destek verıcem dıyıp vermedı . Bİnekden inip binince 2-3 sn yelık lag oluyor bu surede vurdugunuz damageller slota veya karaktere 1 anda işliyor. bana gelmiş datadaki dosyalarla game src uyusmaması dıyor adamın turkmmodakı yerıne guvenıp aldık. Bu filese daha para vermeyın.Satısı bıraktıgını ve filesle ilgilenmedıgını yazdı .Sikayet konusu zaten kısa sure ıcersınde gelicek oradan herseyı gorursunuz alacaklar beklesın
Siz bu üslubla daha çok kendinize zarar verirsiniz. 1 Ay sonra geldin böyle böyle diyorsun destek süresi bir hafta onun haricinde çözerm demiş olabilirim ama kesin destek süresi bir hafta olduğu konuda mevcut onun haricinde hiçbir destek vermek zoruna değilim. Siz filese hiçbirşey eklenmiyor diyorsunuz ama başka bir sattığım arkadaş istediği herşeyi eklemiş durumda ve sıkıntısız kullanmaktadır bilginize.

Kendi kaynaklı sorunları çözeceğini söyledi Mesaj atınca cevap alamıyorum.Çevrimici olduğu halde ilgi 0 uğraşamayacak arkadaşlara kesinlikle önermiyorum destek 0 diyebilirim.Navicattaki loglar çalışmıyor.Çözmüyor filesle ilgilendiğini bırakıp satış konusunun devam etmesi gerçekten tuhaf.

Siz bu üslubla daha çok kendinize zarar verirsiniz. 1 Ay sonra geldin böyle böyle diyorsun destek süresi bir hafta onun haricinde çözerm demiş olabilirim ama kesin destek süresi bir hafta olduğu konuda mevcut onun haricinde hiçbir destek vermek zoruna değilim. Siz filese hiçbirşey eklenmiyor diyorsunuz ama başka bir sattığım arkadaş istediği herşeyi eklemiş durumda ve sıkıntısız kullanmaktadır bilginize.

Senden Mi Öğreneceğim Üslub Kelimesini

Ailevi Sorunlarım Var Diyerek Avutuyorsun Kendini

Destek Veriyorum Diyerek Avutuyorsun + Fatura Kesmediğin İçin Vergi Kaçırıyorsun Gerekli İşlem Başlatılmış Bulunmakta ..

Artık Seviyem Qlarak Görmüyorum Seni Gerekli Muhattabı Maliyeye Verirsin 30 Bin Türk Lirası Cezası Var Bunuda Biliyorsundur Umarım !!!

Eğer İnkar Ediyorsan Gerekli Konuşma Geçmişi Mevcut Atabilirim...

Hala burdayım :) ilgili kişilerin destek süresi bitmiştir
Farkındaysa alan kimse memnun deil dava arkadasım dava açıcak filesin elime düştü arkadasım saolsun
şimdi wareze atmak kaldı ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri