- Konular
- 75
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hacım efsun oranları bence sıkıntı değil asıl sıkıntı gereksiz efsunlar oyunda kullanmadığımız çok saçma sapan efsunlar var onlar kaldırılsa yeter
hangi gereksiz efsunlar bi söyler misin ? absorbe efunlarından bahsediyorsan o efsun çalıştığı taktirde çok iyi bir efsun eğer internetten biraz araştırma yaparsan efsunların neye yaradğını anlarsın sana tepki göstermiyorum oyunda gereksiz efsun yok ama çalışmadığından dolayı böyle düşünyorsun o başka
- Konular
- 75
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Selamın Aleyküm Arkadaşlar.
İşte Emek Olması Bu Yüzden Siz Böyle Emek Sarf Etmiş Oluyorsunuz. Emekle Yapılan İş Alın Teridir. Hazırdan Gelen Para Tembellik Göstergesidir. Şans Bize Gülmez Demeyin. Şans Bu gün Olmaz İse Yarın Muhakkak Olur. Emek Budur.
Atalarımızın da dediği gibi : Azimle Sıçan Mermeri Deler.
Kolay Gelsin.
İyi Eğlenceler.
kardeşim ben sadece fikrimi söyledim hem 2 efsunda 15 15 15 gelsin demedim 1 yarı insan bile geliyo bu olsa ne olmasa ne 15 15 2 geliyo burda 2 oranlı efsun olmasa pek bir şey fark etmez bile onun için en düşük 5 max 15 olmasının daha iyi olacağını düşüyüyorum
- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Öncelikle Tek o efsunlara demiyorum ve;hangi gereksiz efsunlar bi söyler misin ? absorbe efunlarından bahsediyorsan o efsun çalıştığı taktirde çok iyi bir efsun eğer internetten biraz araştırma yaparsan efsunların neye yaradğını anlarsın sana tepki göstermiyorum oyunda gereksiz efsun yok ama çalışmadığından dolayı böyle düşünyorsun o başka
Sen Kılıc bıçak çift büyü yarı yerıne abserbe kullanmayımı tercih ediyorsun absorbe dahamı iyiymiş madem öyle neden kendin dahil itemlerine absorbe değilde Neden Kılıc bıçak çift büyü yarı getiriyorsun bana bunu bi desene kardeşim ?
- Konular
- 75
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Öncelikle Tek o efsunlara demiyorum ve;
Sen Kılıc bıçak çift büyü yarı yerıne abserbe kullanmayımı tercih ediyorsun absorbe dahamı iyiymiş madem öyle neden kendin dahil itemlerine absorbe değilde Neden Kılıc bıçak çift büyü yarı getiriyorsun bana bunu bi desene kardeşim ?
sen benim yazdıklarımı ya okumadan cevap veriyosun ya da anlamıyosun ben absorde efsunlar k.ç.b efsunlarında iyi demedim biraz daha dikkati oku
absorbe efsunu neye yarıyor
Metine 10k vuran ve üzerinde %20 hp emilimi olan bir karakterin canına vuruş anında 2k bir yükleme olacaktır, bu anlık bir HP yüklemesidir. Yani ne pot gibi canın dolması için bir süre beklenmesi gerekir ne de Max HPmiz üzerinde bir değişiklik olur. Sadece kaybettiğimiz canı hızlıca yerine getirmeye yarar.
bu efsun çalıştığı süre k.ç.b efsunlarının yanında kullanılabilir !
- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
İyi O zaman git sen o efsunları getir kullan hacı biz o efsunları istemiyoruzsen benim yazdıklarımı ya okumadan cevap veriyosun ya da anlamıyosun ben absorde efsunlar k.ç.b efsunlarında iyi demedim biraz daha dikkati oku
absorbe efsunu neye yarıyor
Metine 10k vuran ve üzerinde %20 hp emilimi olan bir karakterin canına vuruş anında 2k bir yükleme olacaktır, bu anlık bir HP yüklemesidir. Yani ne pot gibi canın dolması için bir süre beklenmesi gerekir ne de Max HPmiz üzerinde bir değişiklik olur. Sadece kaybettiğimiz canı hızlıca yerine getirmeye yarar.
bu efsun çalıştığı süre k.ç.b efsunlarının yanında kullanılabilir !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)