TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Server aceleye mi geldi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

form22

Level 4
TM Üye
Konular
75
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 3 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bence server aceleye geldi. Yani serveri yarıyıl tatiline yetiştirmek için Shorty 1 hafta çalıştı gözden kaçabilir yanlış yapılmış olabilir sonuçta insanız olur böyle şeyler :) Ama oyunda bir çok eksiklik ve dengesizlik var eksiklikler bir şekilde tamamlanabilir. Dengesizlikler gün geçtikçe düzeltilemeyecek hale geliyor oyunda aşırı derecede hile var. Gözüme takılan bazı dengesizlikler ve olması gerekenler söyleyim.

Ruh Taşları

Oyunda aşırı derecede ruh taşı mevcut bunu sebebi +5 level bütün metinlerden %100 ruh taşı düşmesi (ben dahil bir çok kişi 4-5 depo ruh taşı kastık) ve ruh taşları 1 M kadar bir fiyata düştü 10-15 M beceri kitabı satılırken 1 M ruh taşları satılıyor. Grand açmak daha zor halbuki Perfect açmak daha zor olması lazım. Ruh taşlarını +45 metinlere koysanız veya +45 kadar olan metinlerden her seferinde ruh taşı çıkmasın bunun oranı düşürülsün ileride ruh taşı yavaş yavaş gerçek fiyatına ulaşır.

Beceri Kitapları

Beceri kitaplarının iç içe konulmaması lazım sonuçta bu bir PvP server ve Metin2TR göre kolay bir oyun daha çok beceri kitabı item elde ediyoruz ve elde ettiğimiz beceri kitapları, itemler depomuza sığmıyor 4 tane depo hesabı açtım 4'er karakterden 16 Char yapıyor ve hepsi beceri kitabı, ruh taşı dolu günde 2 kere temizlik yapıyorum alıyorum,satıyorum atıyorum yetmiyor bunlar iç içe konulsa toplam 44 kutu yer kaplıyor birde ruh taşları iç içe girerse 45 olur yani envanterin bir yüzü doluyor bunu düşünmeniz lazım.

Beceri kitapları ile ilgili açıklamanızı okudum yeni versiyonu bekleyeceğiz. :D

Beceri kitaplarının piyasası tam olmuş diğer oynadığım Emek Server'lerde aşağı yukarı böyle bir piyasa vardı ama bizim server'deki user'ler bir başka sadece beceri kitapları için değil elindeki itemi istediği an satamayınca yarı fiyatına çeker ondan sonra ben bunu yarı fiyatına alıyorum sen pahalı satıyorsun derken fiyatlar ister istemez düşüyor biraz kararlı olun çok acil olmadıkça fiyatları düşük tutmayın.

Slot & Boss

Örümcek zindanındaki 2. katta Yılan Kılıççı slotunda bug var çok fazla delici vuruyor aynı slot çölde normal delici vuruyor.

Boss'ların defans ve vuruşları tüm Elym2 de aynı Editli / Editsiz / Emek bütün server'lerde aynı bunun dengelenmesi birçok oyuncu için iyi olur şuan serverdeki Boss'ları ya hileliler yada 8-10 kişilik gruplar kesiyor bunu tek kişi kesebilsin demiyorum ama 2-3 kişi ile kesilebilecek seviyeye düşürülmesi iyi olur herkes sağlam lonca / grup kuramaz. Tek tabanca takılanları düşünün. :o

Efsunlar

Şahsım adına yeni server'deki efsun sistemini çok kötü buluyorum. Eski server'lerdeki sistem kullanılsaydı daha güzel olurdu full 15 15 15 değilde 15 10 10 bu gibi efsunlar gelsin. Ama bize gelen efsun 4 6 10 +250 Hp tabi bu şans işi serverde 15 15 10 yapan var . Ama şans herkese gülmez.
Efsun fiyatları da bir ayrı mesele diğer server'lara göre bu fiyat çok fazla zaten zor para kasıyoruz bu fiyatın 100 - 200 K gibi bir fiyata düşürülmesi
gayet güzel olur.

Etkinlikler

Yeni serverde metin eventi yapmak pek iyi olmaz sanırım genelde +75 metinler atılıyor ve herkez bunu kesemez kesse bile ne çıkcak 4 beceri kitabı 1 tuh taşı bunu +5 metinlerden de çıkıyor yani bunun yerine ayışığı / futbol topu / oyma taş / simit düşürme eventi olabilir.

Level & Drop

Level atlama ve droplar gayet güzel Emek servere göre tam kıvamında olmuş.:D

Bunlar benim kişisel düşüncelerim. Size göre yanlış olabilirler yöneticiler her ne kadar oyunun yapısı değişmeyecek, bunlar oyunun işleyişini bozmuyor dese de bana göre bunların yapılması şart

Kimse zor geliyorsa oynama, zorla mı oynatıyorlar gibi yorum atmasın zaten oynuyorum acele etmeden kendi yağımda kavruluyorum.

Hepsine katılıyorum özelliklede HİLE ve EFSUN olayı gerçekten gözden geçirilmeli.

Katılmadığım tek şey boss konusu bence böyle iyi biraz emek verip ortalama bi donanımla kesilmeyecek boss yok şuanda. :ka19:

Katılıyorum kardeş.

Sonuna kadar haklısın kardeşim!

Hepsine katılıyorum özelliklede HİLE ve EFSUN olayı gerçekten gözden geçirilmeli.

Katılmadığım tek şey boss konusu bence böyle iyi biraz emek verip ortalama bi donanımla kesilmeyecek boss yok şuanda. :ka19:

kardeşim serverdeki bütün boss'ları hile kullananlar kesiyor veya 8-10 kişilik gruplar kesiyor bunu biraz düşürsünler öyle tek başımıza kesebileceğimiz seviyeye değil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri