berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bilisim Onerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasanbaki1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ws lik filesi saglam olan karakter kaymasi olmayan damage sorunu olmayan sorunsuz bir bilisim ariyorum webbayimden aldim karakter kaymasi var ben hexbilişimi dusunuyorum lutfen yardim edin bilisim onerin sorunsuz

Ws lik filesi saglam olan karakter kaymasi olmayan damage sorunu olmayan sorunsuz bir bilisim ariyorum webbayimden aldim karakter kaymasi var ben hexbilişimi dusunuyorum lutfen yardim edin bilisim onerin sorunsuz

wslik filesimizde karakter kayma yok ek olarak .com .net .org domain hediye olarak veriyoruz

Hexbilişimi tavsiye edebilirim, niye neden diyeceksen onuda açıklayalım.

Hexbilişimin 1600 Userlik bir oyunun oyuncusuydum, karakter kayma yok tam vslik filesleri elinde mevcut onların.
1600 kişi gördüğüm ise sabah değildi geceydi, evet sana saçma gelebilir bu bir gerçek bende inanmadım fakat doğru.. lag sıkıntısı yaşamadım.

ek olarak not ekleyelim: Şuan referans veremeyeceğim unuttum daha doğrusu..

Son düzenleme:
İlgili bölüme taşındı ve
şablona;

Metin2 VPS - Dedicated Arama Sablonu.

Aradıgı Makina Özellikleri :
Aradıgı Fiyat Aralıgı :
İstediği Kurulum Özellikleri : Pack + Giriş Exe Vs Gibi.
YS Belgesi No; Kişi İstiyorsa Şirket Sahibinden Talep Edebilir.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi :
Eklemek İstedikleriniz :

uygun olmadığı için kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri