shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Bu ne ya?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem43140
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cem43140

Level 4
TM Üye
Konular
87
Reaksiyon Skoru
54
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu + basma sorunu gerçekten can sıkıcı bir hale geldi bir iteme + basmak için 50 kez deniyoruz sizin amacınız oyunu emek serveri ya da zorlaştırmak değil insanları çileden çıkarıp oyundan soğutmak bu ne arkadaş ben bi ruhsuz bıçağı +8'e geçirmek için 50 kez deniyorum tam 50 kez üst üste basıyorum ama geçmiyor? Ben böyle bir şey görmedim +7 yaparkende 10 kez yakmıştı sizin amacınız ne ? Emek serveri dediniz kurulu düzenimizi bırakıp geçtik ama böyle saçmalıkta olmaz ki ben 2 günümü bir bıçağa harcarsam oyundan soğurum ve bırakırım sonra Jüpiter gibide olmasın bu serverin sonu 50 player ile serveri sürdürürsünüz hazır elinizde 1000 oyuncu var kıymetini bilin sonradan pişman olmayın :) Oyunu zorlaştırmak istiyorsanız + basma oranları %5'e ya da daha aşaya çekerek değil + basma itemlerini zorlaştırırsınız olur biter. @erdemaa; @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu + basma sorunu gerçekten can sıkıcı bir hale geldi bir iteme + basmak için 50 kez deniyoruz sizin amacınız oyunu emek serveri ya da zorlaştırmak değil insanları çileden çıkarıp oyundan soğutmak bu ne arkadaş ben bi ruhsuz bıçağı +8'e geçirmek için 50 kez deniyorum tam 50 kez üst üste basıyorum ama geçmiyor? Ben böyle bir şey görmedim +7 yaparkende 10 kez yakmıştı sizin amacınız ne ? Emek serveri dediniz kurulu düzenimizi bırakıp geçtik ama böyle saçmalıkta olmaz ki ben 2 günümü bir bıçağa harcarsam oyundan soğurum ve bırakırım sonra Jüpiter gibide olmasın bu serverin sonu 50 player ile serveri sürdürürsünüz hazır elinizde 1000 oyuncu var kıymetini bilin sonradan pişman olmayın :) Oyunu zorlaştırmak istiyorsanız + basma oranları %5'e ya da daha aşaya çekerek değil + basma itemlerini zorlaştırırsınız olur biter. @erdemaa; @Shorty;

Evet sana katılıyorum bu aralar baya arttı genel yazılarda çok görüyorum 50 kez yakan varmış shorty bir el atması gerekiyor bu konuya,
Burası zor emek server diyenlere gelirsek, zor demiyoruz + ayarı kaçmış abartılı olduğunu idda ediyorum ben şahsen düzeltilmeli en kısa zamanda

Bu yönde gelen çok olumsuz tepki var son karar Shorty verir.En azından biraz daha yükseltme yapılabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri