mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

Bu ne ya?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem43140
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu + basma sorunu gerçekten can sıkıcı bir hale geldi bir iteme + basmak için 50 kez deniyoruz sizin amacınız oyunu emek serveri ya da zorlaştırmak değil insanları çileden çıkarıp oyundan soğutmak bu ne arkadaş ben bi ruhsuz bıçağı +8'e geçirmek için 50 kez deniyorum tam 50 kez üst üste basıyorum ama geçmiyor? Ben böyle bir şey görmedim +7 yaparkende 10 kez yakmıştı sizin amacınız ne ? Emek serveri dediniz kurulu düzenimizi bırakıp geçtik ama böyle saçmalıkta olmaz ki ben 2 günümü bir bıçağa harcarsam oyundan soğurum ve bırakırım sonra Jüpiter gibide olmasın bu serverin sonu 50 player ile serveri sürdürürsünüz hazır elinizde 1000 oyuncu var kıymetini bilin sonradan pişman olmayın :) Oyunu zorlaştırmak istiyorsanız + basma oranları %5'e ya da daha aşaya çekerek değil + basma itemlerini zorlaştırırsınız olur biter. @erdemaa; @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu + basma sorunu gerçekten can sıkıcı bir hale geldi bir iteme + basmak için 50 kez deniyoruz sizin amacınız oyunu emek serveri ya da zorlaştırmak değil insanları çileden çıkarıp oyundan soğutmak bu ne arkadaş ben bi ruhsuz bıçağı +8'e geçirmek için 50 kez deniyorum tam 50 kez üst üste basıyorum ama geçmiyor? Ben böyle bir şey görmedim +7 yaparkende 10 kez yakmıştı sizin amacınız ne ? Emek serveri dediniz kurulu düzenimizi bırakıp geçtik ama böyle saçmalıkta olmaz ki ben 2 günümü bir bıçağa harcarsam oyundan soğurum ve bırakırım sonra Jüpiter gibide olmasın bu serverin sonu 50 player ile serveri sürdürürsünüz hazır elinizde 1000 oyuncu var kıymetini bilin sonradan pişman olmayın :) Oyunu zorlaştırmak istiyorsanız + basma oranları %5'e ya da daha aşaya çekerek değil + basma itemlerini zorlaştırırsınız olur biter. @erdemaa; @Shorty;

Evet sana katılıyorum bu aralar baya arttı genel yazılarda çok görüyorum 50 kez yakan varmış shorty bir el atması gerekiyor bu konuya,
Burası zor emek server diyenlere gelirsek, zor demiyoruz + ayarı kaçmış abartılı olduğunu idda ediyorum ben şahsen düzeltilmeli en kısa zamanda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri